Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, ко ќе немојш да помагаш тогај одмагај, абе битно е да се учествуват во работата.
:)

Оној момент кога седиш позади во автобус, здогледуваш јака типка од прозор, гледаш дека ќе се качи, се спремаш за манијачење, и пред неа се качува човек со 150 кила и 2 метра и откако ќе плати карта се мисли 2 саати каде да седне и од него не можеш ништо да видиш. :facepalm:

Кајгич
ја би да пијам сеа, а вчера се вратив муле напраен. Едно пијанство вчера денес ми наби толку мрза шо не се мрдам од кревет. А опет би, да ја зголемам мрзава, мала е. И да, песнава е као за моменталното расположение

DGHJzAW.jpg

Пеџамеднес. Не ми се лути ма4ко, ме инспирираше. <3

Кајгич... рип Никола Симиќ. :(
Среќни људи, Жикина Династија, Тесна кожа, Љубав навика и паника, Стижу долари, Породично благо, Отворена врата. Речи су сувишне. :cuc::cuc::cuc:

Скоро сум сигурен дека за ова што го правам по некое време ќе си речам како сум можел да се замарам со тоа. Меѓутоа продолжувам, чудни сме ние луѓето бе.
Стварно не сака да почне да се форма во вет сендот. А песната е перверзија.
Имајте добра ноќ.

ДК, ти пoјмa немaш кoлку сум јaс шетaн. Пa немa стaдиoн кaј штo не сум влегoл, не пoстoи дерби штo не сум гo гледaл.
Не ми верувaш ? Еве ти дoкaз.
Кaј дa сум бил, без aвтoгрaм не сум зaминaл.

20141110_003556.jpg

:D Знaчи кaкo дете, не ми билo aмa ИЧ дoсaднo. Не ми требaлo кoмпјутер или интернет. Oд билo штo мoжев дa си нaјдaм зaнимaцијa.
Сегa 300 глупoсти технoлoгии oвa-oнa, a СКАПУВАМ oд дoсaдa нa мoменти.
И дa, пoтписиве не ги смислувaв сaм, сум ги препишувaл oд списaнијa, пoстери, еднo-другo. Мaлку лoшa трaнскрипцијa сум имaл, aли ми се прoстувa. :D

P.S. Кoњaникoт Сaбјa е винoвен. Тoј ме нaтерa дa прoчепкaм вo детствoтo (т.е. пaкетoт oд 17" Сaмсунг ЦРТ мoнитoр) :D

Ми иди да се изолирам од лујџево. Онака за некој рок, определен, око да не им видам, око да не ми видат, нити да им знам глупостите, нити да ми знаат тие мене.

Ах таа викендицата шо ја замислувам в планина и шо ја посетувам некогаш со мисливе, да ми беше реалност...........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom