Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
У центар на Тетово,да ги прашаш што слават и они сами не знаат:tapp:
[DOUBLEPOST=1413327434][/DOUBLEPOST]полицијата е на подрум.

Си пишувам сам на себе може ќе ми влезе во глава :facepalm:
За првпат у живот фокусирај се идиоте!!!!!!! Додека чатуваш со згодната, еблива и некоја година постара 28 годишна колешка, што треба да ја ,,тешиш'' зашо е невработена, можеш да го исклучиш 20 минутноото интервју на старото дртало Фергусон. Тоа идиоте низаеден, можеш и утре да го слушнеш, дали ќе го разбереш е друг муабет, а постарата колешка утре некој друг ќе ти ја теши!!!!!!!!! :facepalm:

Откако вечерва ја посветив на едукацијата, решив малце да се одморам со некои игрици од памтивек за кои вчера зборев дека ги најдов од куќата.
За жал дел од цедињата не ми се функционални, ама бар успеав да ги инсталирам олимпијадата во Сиднеј 2000 и Баблс двојката :D

Каков труп бев на Сиднеј, во сите дисциплини последен завршив :pos:
Гледај како ми заврши трискокот :pos:
olimp.png
Заврши уште пред да почне :icon_mrgr:
Коментаторот вика it was absolutely awful :cautious: Captain obvious :cautious:

Од bubble 2 немаше шанси да се направи принтскрин, ама затоа извадив некоја фотка за да им направам лиги на останатите :гик:
DSC02301.JPG DSC02302.JPG DSC02305.JPG
Ова е додатна игра во склоп на баблс за дополнителни поени или живот плус, не приметив што точно беше :D Ама битно победив :D

Ете го и главниот:
DSC02309.JPG DSC02311.JPG DSC02307.JPG DSC02308.JPG

Ееее ка си бе Кајг ? Одамна не сум чкртнал нешто... па ќе нема што да читам и да се присеќам некогаш :D

По природа сум мирно човече, не правам ујдурми проблеми, онака лабаво си терам... пу пу да не се прокобам. Е, ама кога ќе закашкам нешто- пријателееееее закашкано е за сите пари. Никој не може да ме опрај, дури ни другарот со значката. Ееее сеа, подобро е почесто да закачшкувам- со помал интензитет, или пак поретко- ама да се знае, нож до коска. ? Хм...
Друга работа... ќе изиграваш поштењачина, ќе почитуваш некој... за што ? за на крај да те збори по други, а пред тебе ниеден негативен коментар да не ти каже :D Оооо сунце ви јебем, крајот не ви се фаќа. Море реков погоре, лабаво, не се замарај многу многу... клише, ама реално.
Другоооо... во петок ќе ми вадат заб. Ако ми е, памет за друг пат, пак да викам утре.
Седмо- аеее чичоооо... ме фркна забов ај, ќе допишам друг ден -.-

Кајгана,

Пак ми дадоа вишок кусур. :pos:
Само денес у автобус се деси ова. Му давам 100ка на шоферот и одам скроз позади да седнам на столче и само што седнав го извадив новчаникот да ги ставам парите внатре. И гледам место 75 ми вратил 85 денари. Отидов му ги вратив 10те денари и ми рече: Браво бе дечко. :D

Аман бе у пм, толку ли сум греота што луѓево нон стоп ми даваат повеќе кусур од што треба? :ROFLMAO:

:pipi::X3::noze::rolleyes::eek::P;):) прв ден на драгичкава па да ги испробам сите смајлиња, воа пипиво највеќе ми се допаѓа некако, си седиме со другарчево и читаме постови за љубовни проблеми и такви слични срања. пс сере во веце и прашува дали пишувам за него се дере ко некоја будала :pos:а сега ие најважното ми треба совет од сите вас за факултетов.Како да се натерам да седнам и да учам. Повеќе од 3 недели џабеам и само читам некои глупости кои ни јас не ги сфаќам. помош пријателл :eek:

Драга, у приватен автобус да ти било 25 денари карта.Од сега со нив ќе се возам :confused:

K...Јас сум во најубавите години. А тие ми се точно 60 (на леџима,што кажу срби), и пак цела вечер читав,сега легнувам.
Можеби и не ме разбирате,но сакам да ви кажам дека сите години се најубави, и оние пред училиште, и оние на факс,
а и овие мојте ако во нив се уште има место за надеж. А сега кај мене во овие години не само што има место за надеж,
туку и бескраен простор и место за љубов, а хоби ми се мелачките за бибер, зрелите дињи и високи жени.

Dear K,

Тоа што албанците успеаја да испровоцираат прекин на натпревар од квалификации изгледа е најголем успех во историјата на нивниот спорт, според начинот на кој се прославува. Тие и до сега беа неспорни рекордери во прекинати натпревари на локално ниво, време беше да напреднат.

Аферим.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom