Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ДК,
луѓево што ги хранат гулабите, неможат ни да си замислат што значи да ја носиш колата на перење секој втор ден[DOUBLEPOST=1413239289][/DOUBLEPOST]@Anco друже , си требал да се родиш 200-300 години поназад.Твојата романтична душа не е во мода-затоа и жена ти се бунела за газјените лампи

Последно уредено:
Магливо беше Скопје вечерва ... ме потсети на мојот внатрешен живот. Полн со чувства, спомени, мисли, идеи ... кои онака ме исполнуваат, без разлика дали се тажни или среќни.

upload_2014-10-14_0-29-49.png

Конечно си купив торбичка за складирање на цедиња. Греота е така да ми бидат расфрлани, особено што имам некои многу драги снимки на дел од цедињата :icon_mrgr:
Какви глупости најдов...
1. Цеде со сите утакмици на Славија во трета лига во есента 2010 :pos:
2. Fifa world cup 98 најдобрата фудбалска игра, каде што беше шема да играш со Вануату и тоа на утакмица во мал фудбал во сала :icon_mrgr: Сите играа со тастатура, јас на маусот играв :pos:
3. Best sport games 99, многу очаен фудбал имаше, ама затоа формулата беше закон. Си газев со болидите на Минарди, а исто возев и со Оливие Пани со тимот Прост, како и со Жал Алези од Заубер :ROFLMAO:
4. Сиднеј 2010
5. Македонски хитови 2003, како честитка за среќна нова 2004 година од братучед ми
6. Евровизија 2004
7. Цеде потпишано ЈАС СУМ ШАКАЛ, кое веројатно е цеде за на сони и моја претпоставка е дека се работи за Дигимон кецот, играта што сум ја свртел милион пати и ја играв и на 17-8 години :icon_mrgr:
итн...

П.с. Татко ми има многу мерак за готвење во последно време. Затоа малце го подновив :icon_mrgr:
Морав и јас да испробам :icon_mrgr:
pres.png

Kiss the cook и добиваш гратис палачинка од него :P

I realize now that i make people uncomfortable. I need to give this up and go back to just being the old me.

Па добро бе, сФе да ви ебам некултурно.
Нема по идиотска, по сељачка работа од зимање дим од цигара пола секунда пред да влезеш во авобус, го фрлаш отпушокот со самото тоа што стапнуваш во автобус и го испуштатш димот внатре.

сФе да ви ебам бе, СФЕ!

Толку ли ви значи тој дим?

Ти текнува на нештово? Убај беа тие времиња, особено ако успешно се протниш низ огнон :D

09.jpg

^ на кои секогаш моеш да се потсетиш пошто на некој азиец му текнало да ги аплоадира. :D

http://nintendo8.com/game/159/circus_charlie/

http://nintendo8.com/game/60/contra/

http://nintendo8.com/game/55/f-1_race/

^ све да им ебам уште не можам да ја совладам.

и мојата омилена:

http://nintendo8.com/game/384/legend_of_kage/

сите:

http://nintendo8.com/all/

Го иам веќе споделено линков на форумов, али нема веза. :D

*ваљда нема да јадам бан за ова. :D

Кеј,

Трет пат почнувам да го гледам American hustle. Се надевам оти овој пат нема да заспијам на првите десет минути.

Иначе по напорната недела која ја имав, оваа очекувам да биде ептен релаксирана.
Битно у неделата Вардар си газеше. А јас гласот си го оставив на трибините.

бубамарава се тепа на трибини, шутки почнува, само нејќе да се фали.

yqu2asy5.jpg

до пред малце мислев само дека имаат бајат атеобудистички хумор но сега испадна дека да ти биле стварно глупи како што викаше Сусаро, среќа нивна има доста поглупа маса и од нив. Да брат, за самоконтрола глеа, не за да го види серискиот број и часот.

Ред Џон во недела ќе биде запознаен со селебритис. :sneaky:

Кеј,

Бев прееска на факсче имав менаџмент глупости и сеа дадено ни е да изработиме семинарска и истата да ја презентираме.Всушност семинарската е тема од книгата што го опфаќа предметот со цел професорката да си го лади , а ние ем да предаваме ем да си полагаме.Со еден збор хаос,ама нема везе.Ај што си предаваа колешкиве и ја работеа работата на професорката туку и оваа цело време забелешки вака така па уште и почнува да користи англиски термини као демек ја начитана сум вие глупаци тука ќе ми кажувате што како и на крај уште вика нема што да додадам.Остај ти тоа се качувам сабајле у 15ка кај три бисери и уствари јас бев последниот човек што можеше да влезе,арно ама пензионериве не мислат така.На крај уште доаѓа еден и ми вика иди понатака и со убаво му кажувам господине нема кај да се оди,кога почна да се бутка ти да видиш немало кај да се оди.Е тука веќе ми преќипа иако задниве 5-6 месеца сум екстремно фин и почнав да се расправам ко задњи идиот.После тоа стана една женичка си седнав и ич не ми чуеше.Мислам некој да паднеше да умира немаше да станам,е до толку се изнервирав од некултурата.Абе мислам дека да имаат фонтана пред зграда ќе си ја исклучат водата и од таму ќе зимаат стариве,страшна работа не знам што им правел тој тито ама луѓево се забегани 90%.После јас се чудам како има луѓе што дедовците и бабите им живеат во по 90квадрати стан , а децата нивни и внуците се мачат во некое станче од 50 квадрата и сами си го исплаќаат без никаква помош.Ептен ти се расприкажав ама тоа е, затоа на свадба попрво комшијата што фрламе ѓубре у недела заедно ќе го викнам него на мајка ми стрина, и за инат од 7 до 10 ќе грми транс па после весеље коа ќе си заминат тоа гагаторите со миксери и фритези.

И да вчера беше многу јако времево,денес ужас.Ај на татко ми му е роденден па ќе се ксне некоја торта и кифла ќе заигра.Нека е жив уште 200 години,тешко фациште е и он е мојот суперхерој.Се глеаме жута

Драга К.
Денес е ден кога пред седум години изгубив добар пријател, школски другар, војнички другар...човек кој го почитував.
Често пати го минувам патот кај што загина. Секогаш на тоа место си Го спомнувам.
Постот Нему го посветувам.

Драга, денес се подновив со лаптопче Dell, од тиа „посолените“ :D

Драга викаат дека ако не знаеш да го објасниш,ни ти не го разбираш,епа изгледа и ја и асистентов мој кога гледаме во задачиве и двајцата се пулиме ко теле во шарена врата:unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom