Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бејби,
За малку повеќе од недела идеме на интевјуто. Мислам дека ќе помине одлично. Адвокатот сака да дошол за секој случај, ама да му ги родам тие пари што ги бара за патот. Не се нормални бе! Сега собираме се што ни треба... И баш сега другарка ми можеше да не биде како што е секогаш и да ја заврши работата на време и да не заборава или одложува... Не дека очекував дека ќе се смени само за едно писмо, што ионака не држи многу вода, ама ќе ми значеше многу.
Едвај чекам да заврши жими се... И едвај чекам да идам дома :D Куферот ми е полуспакуван, уште неколку парчиња алишта да фрлам, зашто само толку ќе има место :pos:

Многу ни е јак јазиков, зборот "кур" можеш у секоја реченица да го искористиш..

-А бе фати некоја женска на одмор ?
-Фатив...кур фатив..

-Како у Русија, добро помина, ладно беше ?
-Кур ладно беше море..

-И што бидна, ќе идеме негде ?
-Кур ќе идеме..

Мислам оти овие цигарите од фришопот ако продолжам да ги пушам една година ракот на бели дробови не ми бега. Отров, брате, отров.

Ми текна на времето кога на Пес 6 ќе ги ставев сите играчи на Арсенал 99 се да им биде, и ќе игравме со другарчето кое беше на Јунајтед на регулар или на Пес 4 три ѕвездички што имаше и двајцата по некоја партија и сега кој подобар резултат ќе напраи. И секад подобар правев и се нервираше... Златни времиња чоече :pipi:

ПС Ова мисов ко да ги селектирале најгрдите да им одат. Убавите девојчиња седат дома, грдите одат на Мис, па да бе...

Имам предизвик пред мене распослен на двете страни од бреговите на реалноста, толку голем што засенува се пред себе. И сум уверен во себе дека јас ќе го покорам тој предизвик :icon_lol:.

Кајги понеделникот бил лош ден. Зошто? Се одело на работа. Во вторник да не не одите?
Не е до понеделниците. Туку до вашата работа е.
Батали Кајги, каснам со понеделников.
Минатата недела ги платив сметките, денес истите ми стасаа по пошта.

Dear K,

Го натерале сам себе да си издаде согласност за изградба на куќа. Тој како едвај да чекал :pos: Ценам вакви индивидуи.

http://www.index.hr/black/clanak/na...-kuce-a-rezultat-je-pravi-urnebes/766365.aspx

Оригиналот:

504819_saglasnost_lb.jpg

Кајги,

Другарка ми се жали дека и скурчило да иде на одмор со нејзините, кој патем најчесто се случува 2 пати во летото, на дестинации за кои многумина може да сонуваат.

Јас па на одмор не сум била повеќе од 10 години, а со моите.. не се случило толку одамна што веќе ми е избришано од меморија.

Ко сме кај носталгиите, на шо налетав :pos:

Ало!
- Добар ден. Се осигура ?
- Не.
- А машините ги осигура ли од кршење ?
[се крши машината]
А од пожар си осигуран ? [се пали огнот] Ни од тоа... сигурно ни куќата не си ја осигурал.
Внимавај, долу ти ја крадат колата [се наведнува да погледне] Оп оп оп, полека дури ни животот не ти е осигуран.
Сега разбра дека треба да се осигураш. А знаеш каде ?
Во Осигурително Друштво Македонија.

Драга,
Зошто сум направена како камен, ништо не буди веќе емоции во мене. Сите другарки ми се испозаљубија, а јас како што врви времето се повеќе и повеќе на заебанција си ја сфаќам љубовта. Да не си фатиш работа со мене Кеј , ни сама незнаам што сакам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom