Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што не кажавте бе дека имало женска одбојка на кејов наш??? :vozbud:

Хелоу КајгиЌ
Повеќе нема да бидам доброволец во било што. Во недела на работа. Шит. Првиот дел од денот беше зезнат. Таман појдов дома да одморам ме разбуди нејзиниот повик. Мене Кајги ем знаеш, никогаш не зборувам на тел. Но кренав. Се договоривме за на кафенце. Не се познаваме многу, ама Кајги за црвенокоса рака ставам в оган. Се најдовме, но не беше сама. Го понела и внучето со неа :) Место кафенце, прошетка, сладолед. Никогаш во животот не сум кренал дете в раце, но нејзиниот внук го носев на моите раменици, таа до мене. Гарант личевме на млад пар. Не е битно, додека малиот си трчкаше наваму натаму, таа ми ја раскажа нејзината приказна. Да, и потоа речи дека постои љубов. Постои само искористување на ресурси....
Тоа е Кајги, зафркнато забавен ден.
Би го повторил пак, со неа.

Сега одам да се туширам и си легнувам,само оној Марфи да не ми го расипе планот со она неговото што си знае...
па кога ќе пружам рака под спавача,наместо жбунче да фанам памперс за жбунче.

Пречесто менување профилна на фејсбук, било од машки, било од женски над 18-ката е од недоволно секс.

Ќао пријатно

Bitch shuddup! :-D
Moram da si kupam lokummi se jade mn. :-\
A moze i eurokrem da si mackam, ima use. Ke si mackam. :-D
Toa :-D
Dr mi se cininormalno e :-D
Aj cai :-D

Форум легенда!
Вашата содржина привлече 200 допаднувања, продолжете така.

Big+Deal+Ron+Burgundy.jpg
:icon_mrgr:

Многу поубав ми беше животот кога бев дете и кога не ги разбирав проблемите на возрасните. Сега учествувам во нив и тапа ми е. Сакам да се вратам да бидам дете.

Драга Кајгана,
Верувај луѓето не се менуваат за некои работи...... некој кој направил голема грешка, но е богат, има јака функција и има лажносладок речник, не му ја рачунаат грешката, тој секогаш поубаво си поминува од правиот.......... :facepalm:

Бејби,
Интервју на 28 Август:vozbud: И знам дека човечево скока од радост, ама јас не скокав кога дознав, незнам зашто. Веројатно зашто ништо не значи сега. Да одобрат, е тек тогаш, не да скокам, ќе полетам :D
Си размислував пред некој ден, како многу повеќе се плашам од некои работи и многу помалку ризикувам. Ко помала пример учиш да скијаш и не мислиш "Еј што ако паднам и скршам нога?", а сега, за се' размислувам и неможам да се глупирам толку многу зашто на пример не сакам да скршам нога. И ваљда тоа е ок, нели со годините иде и паметот, ама се прашувам дали можеби и повеќе си го ценам животот? Кога си дете и не размислуваш толку за вредноста на животот и колку сакаш да живееш... Ама сакам да ризикувам повеќе. Сакам да идам и да бордам пример и да не се замарам со тоа дека ако паднам ќе боли и ќе исчашам нешто или ќе скршам нешто. А немам скршено ниедна коска во животот. Глупаво ќе биде да скршам сега, нели? :cenzura:
Апдејт за ќебенцето, повеќе од 50% е готово. Ама деснава рака ме убива, неможам ни една глупава тегла да отворам. Не знаев дека се билдаат и мускули со плетење :pos:
Трина доби дупла доза од тоа лекот-отров. Гревче. Си плачеше малку :place:. Сега е малку подобро ама се гледа дека не е 100%. За некој месец ќе и' почне најубавиот живот. И само заради тоа вреди се' ова. :love:
И, најбитното, идам дома Септември 20 и некој, сигурно! :cool:

Ме потсети Малкомот, денес е 28 јули 2014.

Точно еден век од, според мене, најважниот и најрешавачкиот момент во модерната историја на светот.

ибрик - Дигитален речник на македонскиот јазик

ибрик. мн. ибрици. Вид збор: Именка, машки род. 1. Висок бакарен или сребрен сад за течности (обично за вода) со конусно или топчесто тело со рачка ...

Абе ај, а јас беља ко ќе напраев комшиите викаја: види го ибрикон, како не му е срам. Јас си мислев ме вреѓаат ко тие да ми упатувале комплименти со надеж дека јас ќе ја земам внуката. Сета среќа шо не знаев дека се комплименти.

Е сега сребрен сад колку е комплимент е друг муабет. Well, it beats глупион пак ја поеба пченката.

То шо е речиси 5 сато а јас никогаш не сум ја поебал пченката а ни даточната внука е трета работа.

Искрено и непрежален твој

D nose aka all mudar

Не толку мудар, али сепак помудар од мистер 3 месеци

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom