после 30 километри извозени на точак за чудо ништо не ме боли, кондиција сум набил ваљда и кај и да е ќе се пријавам на тур де франс
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
денес го погребавме...у 4 зашо во оваа моја чудесна македонија се е можно. Зш нели ЕВН го пушти да менвит сијалици и побараја обдукција за да не им платет оштета на фамилијава. Ајде то арно ама мн курнази бее овие од судска -_- го однесоа прво охрид им рекле на одмор се носете го битола...битола им рекле викенд е немат никој скопје ојте...ај скопје и таму нашле дежурен вештак па тој го отворил....2 дена така го влечкаја умрен ејј алоо умрен! 

Едно време застанав на прозор и се заборавив.
Гледав паркирани коли. А бе јас поима што си немам, поарно ќе ги паркирав еј, жими кариера.
Едно количе застанало на сред улица, гајле си нема. Друго кај и да е ќе влезе во влез и ќе ми заколедари. А третава мислиш ќе се качи на дрво, да бере крушки. Овај, липа.
Озбилно на ништо не личи, расфрлани кај им текне, мислиш дека си во некоја компјутерска игрица. Жими ја да умреш ти. 
Ај да не продолжам, бидејќи ќе потрае, па ич нема да заспијам. Ќе се внесам во песниве, ќе разбудам некого. Така што... пшшшт.
Кој знае што сум ....