Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга

Значи цела ден песнава ми е на repeat... :unsure: Незнам дали е до настапот кои што го имаат, или пак песната што ја пеат ама стварно ме напна денес музикава, не ми излезе од глава.
Предолго сум бил на сонце изгледа :icon_mrgr:

SmileyRockOn.gif

Има денови кои се чувствува човек како најголемиот гомнар, затоа што паѓа се подлабоко во своите глупости. Жално е кога има шанса човек да ги помине најубавите 30 дена да се чувствува потиштен. Ама, оди кон подобро. Понекогаш мораш да затвориш врати и да отвориш нови. Понекогаш, веројатно треба да не гаиш надежи за обновување на другарството.

Скопје. Празно.

Како да се моли за мир за сите оние кои веќе ги нема.

Чекорот кон Рекорд ми запира за да се напијам вода од чешмичката кај Рори. Весници на купче и еден дедо загледан во далечина на една од масите. Малку потака, пред самата бурекџилница, татко и син решаваат крстозборки. Кутре џукелче заспано со опавче во ритам дреме пред продавницата за чевли. Тишина која се сече со мисла.
Овој град е жив.
И тивок.
Само тогаш, навистина можам да го слушнам неговото срце, полно крв и љубов.

Скопје. Празно.
А полно. Во мене.

М.

Жените да ти биле ко сланина, изгледаат добро, мирисаат добро , вкусни се и полека убиваат :unsure:

Драга, стигнаа, ебаго.

Драга кајгана те поканувам да ми се придружиш со една чаша швепс ( НЕ ПОВЕЌЕ )
20140726_195012.jpg

Драга, ко да треба јас да сум од камен и да ги трпам сите навреди и неправди! Аман, смачено ми е од се! :mad: Нека одат сите дијазепам нека пијат...
На никој не му е погодено, ко мене па се да ми е супер :facepalm:

Си ја симнав Friends од ново да ја изгледам со HD слика, да и се израдуваме на Џенифер и на екипата. Еј дур пишував ова ми текна на Картун Нетворк, цртанот со кучето, со петте такви, џони браво, скуби, а сеа коа и да пуштам срање до срање цртани даваат, тешко на новиве генерации со какви цртани треба да растат :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom