Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Draga

Denot mi minuva brzo, se odlezuvam po cela den, duri me mrzi i filmovi da gledam. M

Te, denes mi pomina , onaka labavo kako sto velese ona :p .

Jadev 2-3 tolumbi, 2 portokali, nekolku praski i za kraj secev dinja, se preduvav :)

Cao, ljubavi

Цитат на денот:
“Life is so damned hard, so damned hard... It just hurts people and hurts people, until finally it hurts them so that they can't be hurt ever any more. That's the last and worst thing it does.”
Тоа е најстрашниот момент. Кога доаѓаш до точка на потполна рамнодушност и не ти е грижа за ништо. Не чувствуваш болка, ама и среќата и сите останати позитивни чувства ти се исто така далеку од дофат. Е јас сум тргната по тој пат, се надевам ќе успеам да најдам начин да ги свртам работите.

Гледам, гледам, гледам и шо ќе видам. Ист нос имам ко лошата вештерка од Оз, можам нос-дублер да и бидам.

Драга,
колку си скржава од 1 до го откорнуваш обичниот болјер од бањата, го врзуваш на оџакот од куќата за да заштедиш на струја и за една недела ти се руши оџакот заедно со бојлерот и додека паѓаат надолу ти кршат 40 ќерамиди, а ти за сето тоа го кривиш дождот?

True story.

дк...абе шо му беше денес на мувите да беше кабиљ и со боксој да поченеја да маваат:гомце:

ДК
Полека но сигурно,работите си доаѓаат на свое место.Си се местат коцките шо би рекле старите.

На Скопски ќе се изразам, шупаци неписмени дојдени преку лето од дијасопрата клецкаат евтини спонзоруши кои се прават јаки пи*ки. Таа е климата моментално.
Колку сте глупи и вие жените па то чудо едно.

Драга,

денес патував у такси со двајца милицаји кои немаа повеќе од 18-19 години. По фацата и муабетот шо го правеа, се гледаше оти се мочковци шо ги вработила партијата и немаат два грама мозок.

И овие треба да го чуваат јавниот ред и мир у државата.

Секош ко че дојдеше лето и пивофест си повторував еден ист муабет:
-Кога че ги донеса Хладно Пиво пизда му матер?!

После наредното лето пак:
-Кога че ги донеса Хладно Пиво пизда му матер?!

И така за прв пат ова лето по едно 6-7 години нема да го повторувам тој муабет. Ама на еден коментар на кој налетав по фејсбуков сум се пукнал од смеење. Мртов озбилен братов, спремен да отвори дебати (а подоцна и отвори) вика:

-Шо е ова програмава срање. Се некои непознати и глупи изведувачи. Место да ја донеса Ана Николиќ, некои глупости ми носат. Кај е Ана Николиќ, шо ветивте дека ќе иди, кај е? Зато сега не идам!:pos:

То е, уживај ако сакаш сега бучава и едноставен текст.

^Најмалку помага против пајаци, оти обично женските лошо паркираат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom