Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганче!
Жива сум, здрава сум и мајке ми многу добро си поминувам летово. Неочекувани убави работи ми се случуваат и не можам да им се изнарадувам. Реалистот во мене постојано и скришно очекува да стигне "сметката" за ова погоре но му плескам шамари со цел да продолжи да ужива целосно во она што му се дава. Ни дождов што ме пречека во Ск не ми крши филм! А утре, утре on the road again :noze:.

Кајги, денеска демек че пуштеле плата. Мора, пред секој пивофест пуштаат. Таман ќе ми дојде за екскурзијата во Црна Гора за Илинден. Три дена мозокот на пасење по црногорските карпи со колегите.
Додека да дојде август, да се спремам за вторава смена.
Брм брм, бррррррм!
15Pim7wbSss.jpg

К
Пукам од досада моментално на работа,а треба да седам уште 3 сати:facepalm:

Драга Кајгана,
Знаеш дека си имам мака со комарцине, ама дека ќе ми направат ваква беља не претпоставував.
Еден се качил на таван во ВеЦе и сега за да го дофатам за да го смачкам се качив на шољата. Тоа божем да подрипнам да го удрам, ја сокршив шољата, сол ја направив. Паѓајки лупнав во кадата..... ме чуди и таа како не ја дупнав/сокршив:confused:

Па фино лепо дел од денов ми помина во продавници за санитарии:pos::ROFLMAO:

Драа види логику
Фармарке се продааф по 1200 - 1600, а кратки тексас шорцеви илимити фармарке до колена : D 1700 - 2000
Демек лето е, џоа Ориѓани,сезона
Ааааа ја ке ги поебу, ке си купу обични фармарке и ке си ги скрату до куде ја сакам,ке ми лупнеф штеп и ете ти

Негооо дај кажи ги на модератори у музику да гу смениф туј тему за постирање, нема више траке сс street у њима.А и онај тема за песна над мојата, нели ке коментирамо нешто, а они "не", "квалитетно", онакфо овакфо, сс по некој збор, нели треа рецензија драа
Дај не бидете како сунгера еј : D Слушнете гу траку, пишите нешто, некоју фабулу

Убаво си викаат, паметан пише, будала памти... ја не.
Во супермаркет, од можни шеснаесет каси, само една работи (логично). После 7 минути, кога конечно дојдов јас на ред, ми текна дека треба млеко да земам. :sleep: Се испочукав во сите можни корпи што беа позади мене, чекав уште толку на ред и на крај не сум купила уште кечап.
Е ти се плукнам у тоа меморијата. :icon_mrgr:

K
Anger is the only thing that makes me wanna get up from the bed in the morning.

Драга,

Си ги запознав најмалите внучиња што уште ги немав видено! Ок, едниот братучед се ожени, али покрај тоа и ова.
Тоа поголемото, мирно е и паметно, али има чудна навика, пред да влезе низ врата, сам си го вика името, ко да се најавува, а некогаш и само така си го вика. Во деминутив, секако. :D
Другото, тоа е најмало, е тоа кога не рика, се пали на турбофолк песни. :D
Си истерав гости, си ставив секако кило плус, оти каде и да одиш само ти бутаат јадење, а ти им викаш дека си најадена, али ако, пак земи си, што има врска што желудникот ќе ти пукне. Единствено вежбање ми беше трчањето по малите, оти тие ми беа многу, многу поинтересни од возрасните и нивните досадни муабети.
А свадбата беше ок, јуначки издржав на штиклите цела вечер. :cool:

Кајг, нема одмор и годинава нели? Е добро де, јбг, ќе си зеам ден два... Битното, си паркирав уште еден мерцедес во дворот, овојпат лично на мое име и уште подобро со мои собрани средства. Абе се осеќам дека сум направил нешто, а уште подобро дека целото тоа рмбање ми се исплати :) Јебеш, нема одмор али ете да ти кажам дека не безделничев. А иначе нишо чудно и да го продадам одма ми дадоја добра понуда само што сеа за сеа нема да можам да го возам пошо царинење и глупости ќе потераат недела дена.
Шо е битно, има убо озвучење и го накрцкав со музика одма :D

Периодот ми е топови, платава си легна конечно, отидов на пластичен хирург и си го поправив носот, то се рачуна ко животна инвестиција, разумеш. Сад ќе пичке још више да се пале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom