Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

имам еден дедо у комшии шо секој ден свиреше на некој свирол (некој дувачки инструмент, не знам шо, небитно) у дворче. И денес умрел. Некогаш се прашувам кога сите ние ќе си ја отсвириме последната песна. Океј, секогаш. :)

Драга мало резиме на викендот откако ги средив впечетоците :D
Одличен викенд!На пивофест супер сум поминал,се запознав подобро со некои од твоите чеда и повеќето ми рекоа сум личел на Демпси:LOL:Сите што ги запознав беа супер момци и девојки!Поздрав до нив:)

П.С. @the_kop ти е во Крушево она што е Пандев во Струмица

Драга, албанските научници измислиле природна и ефтина заштита од комарци, јеховини сведоци и воајери.
BsSplI1CcAA3L9S.jpg:large

Драга, извини вака али морам

да ти е**м сонцето мислам дека черепот ми го изгоре!!!! :mad:

Кеј,

Овие ја пцујат бубушарбата ,а изглеа забораија како беше у времето на гладиус.

Zdraco,

ova ne e normalno vreme dens sonce gree :-D
pred 3 dena dozd vrne sea sonce pece 300 stepeni :-D
aj u picku mater ne ni znam sto da praam vekje. :-D
eeve sea sedam pred pc i taka malce se ladam so kafe nes koska lasno hehehehe :-D
dosada mi e ok pozz :-D
aj otidof :D se gubam :-D
ehhehehe pozz cao :-D
:-D
:-D
cao :-D

Ете и годинава се кречи случајно меѓу дрангулаиците начлетав на една бескорисна работа која што ја немав видено со години, и сега се чудам што да праам дали да ја фрлам или тутун да чувам во истата
pmf.jpg
Ајде оваа тутун ама ова тутуруткава ни за гз бришење не ја бива , пластифицирана тврда хартија
10517969_1500028760233675_971279998456693546_n.jpg
И сега си викаш за шо потрошено време, за шо фрлени пари за кој кур маање глаата у ѕид и непреспиени ноќи.

Значи колку тузови има, еј. Со лопата да ги ринеш. Во се' се меша. Као демек нејќам да се мешам, али ќе се мешам ко тузот. Колку би било поубаво кога секој би гледал своја работа. :coffee: Ти се плукнам у тоа... сортата... зачинска.

Извини Кајфичи, изгледа на лева нога сум станала. Чао. :нинџ:

Чекам уште некоја да го постира бугарот со стомачните на фејсбук:coffee:

Ди Кеј,

Мора јавно да кажам дека изминативе 3 дена јас пишував од профилот на @Red John (додека си тука, да ти спојлнам дека убиецот во Менталист се појавува уште во прва епизода) и ако сте го пцуеле до сега него за спамовите, префрлете ги пцофиките на моја адреса али админ сум па шовеебаам, не ми можите ништо, ебаго.

Гледам веќе сите споделиле дека се собравме може 4-5 милиони кајганџии во ПП па да не должам, само ќе кажам дека Раде на @Божино му го удри најјакиот cock block кога влезе у муабет и кажа дека сме педери.

Сфака част:cuc:

Драга,

Вчера бев на брод!
Си имаат овие брод и ме натераа да отидам со нив и да видам како е.
Совршено е, ете како е!
Си се возевме околу островчиња, гледавме други бродови и на крај јадевме на отворено море, до еден мини остров со една минијатурна куќа, и стотина птици летаа околу островот и куќичката...
Сон!
А јас со насмевка од уво до уво цел пат.
Фатив малце боја малце изгорев.. Нормално. Цела сум шарена сеа...
Весело. Погледиве овде се ко од соништата.
И плус си возам кола од оние за голф шо се!
вииииииииииииииииииии
Ептен е забавно...
Не ми се враќа во Швајцарија ;(

То ајде реков јас бројот на поени од опомени ќе го надмине бројот на поени од трофеи,прв и единствен случај највероватно,а за што зато шо сум цитирал некој на ДК:facepalm: Неверојатно:mad:
Чувството кога ми завршува работното време..

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom