Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Си доаѓам од школо мртва уморна и прегладнета, ми направил шпагети во сос со вино и морски плодови. Потоа ме опушти со масажа и секс. И како да не го сакаш? :love:
Ми ја задоволува потребата за единствената сатисфакција во мојов мизерен живот, храна, љубов и секс.

Запомнете, патот кон срцето на жената започнува од одоздола, води кон желудникот и на крај скршнува до срцето. А може и по обратен редослед, зависи од личноста. :icon_lol:

kil.jpg
За само 240 000 денари
Продавам Citroen DS '73 год.
Одлично сочувана, нема трулеж освен што треба да се припреми лимаријата за фарбање.
Поминати околу 90.000км,
и безпрекорна хидрулика и кочници.
Фичо за само 180 000 денари
Дечко извини шо сметам колава за продавање ти е ?
Да
Абе да не имаш грешка у цената ?
Не бе дечко по запад постигаат цена и од 6/7 000 евра, батка у тетове никој нема да ти даде 7 000 евра за скапаница.
Не бе дечко у германија франција
Па кој кур носи ја таму продавај ја за тие пари :icon_lol:
Мислам ало премногу гледање дискавери шо ти праи се јавуваш за да го однесеш комшијата да ја земе пошо чичево 75 години и нема пари за друга овој за карнтија ти бара 4 000 па дај еве ти ја оваа пали вози купи му на чичево едно поасално количе , ебемве у идиотите до вчера молевте у одпад да ви ги земат цитроените и бубите тристачине циганине ги тераат сега ми изиграваат колекционери , абе мрднат народ.:pos:

Драга Кајгана,
Доаѓа денот кога повторно во контакт ќе стапам со личноста која беше дел од моето минато, со личноста со која бевме неразделни, а не разделија:)

Momentot koa ne znaes kplku piva kolku uza pa i sarski sppskisalati imas msfnayo sjo e ova brateuuuuuuuu

Се јавува сабајле еден тип на утринскана емисија на канал 5 и и вика на Милена:
-Здраво, утре неработен ден е?
-Па, да... Сабота е...
-А ќе бидеш слободна на едно кафе да отидеме?
:pos::pos::pos:

Вторникот во најголемата гужва во автобусите, се караат две старки од различни делови од автобусот, откако едната ја праша другата зошто носела наочари за сонце кога надвор немало сонце.
-Ајде мори гледај си работа, што ти е гајле зошто носам наочари за сонце!
-Добро ма, само ти реков дека нема сонце.
-Абе глеј си работа, да не земам да те акнам со ова куферов
(другава се смее)
Не туку се цепи од смеење, она ќе ми зборела зошто наочари сум носела, она гаќи не носи, а ја интересира зошто наочари сум носела
:pos::pos::pos:

DSC02448.JPG
Си ја најдов книгата "Мачорот во чизми" :гик:
Кога ја видов внатрешната страна од корицава, просто се стопив.
Ми побудува некоја неопислива внатрешна топлина, сигурно многу сум се радувал кога сум ја гледал како мал...

@Коњаникот Сабја колку ми беше при срце корицава, секој детал го имав изанализирано и обоено. :ROFLMAO:
Баш ме насмеа со цел пост, а дојдов на темава за да се пожалам нешто... Друг пат ај :D

Кога сакам да извадам една влажна марамица, го отворам пакетчето, фаќам најтенко што можам, влечам, излегуваат сите, заедно со сите загинати гитарски трзалици, Дејвид Хаселхоф, по некој јеховин сведок, и внатре остануваат Нокаут прават свирка.

Нирвана ги слушав како мал. Начинот на кој се обработени песните ко во линков е за мали деца, така наивно, тивко, мелодично. Децата се единствените суштества кои сеуште го немаат почувствувано допирот со валканоста на светот и околината која ги опкружува. Го немаат осетено допирот на гнасните човечки игри на кои ќе наидат кога ќе потпораснат, а како што тргнало времево се повеќе и повеќе ќе се дават во таквите срања. Да не забегам со постов, уживајте во музиката и не размислувајте.
A jaс че ги тргам настрана песниве во папка за ко че имам дете да го заспивам со музика. :)

Драга, ептен сум изреволтиран не знам до кај ќе гурам вака, 21 век, една асална да не ми се погоди, му е*ам мамата значи стварно више..
Пробај една - скината !
Пробај друга - скината !
Пробај трета и таа партали напраена.

Па да ти ебам чорапите да ти ебам !

Луѓето премногу зборуваат, неопислив замор е по цел ден да ги слушаш па дури и во случај кога од куртоазија треба да вратиш. Којзнае што си мислат кога ми зборат а јас само резонирам дека ги движат усните. Они си објаснуваат, а овој само со "да" им враќа, па дури и кога ќе го прашаат нешто. :) Чудо едно колку работи имаат да кажат. Или е тоа или мозочево мое има прегорено.

Кајги
Изгледа нема више дерби Мзт-Работнички,а со такво уживање ги следев тие дуели:(,бес разлика што понекогаш имаше повеќе други работи него ли кошарка.Ама едноставно ова беше едино дерби што можеше да се носи со епитетот градско дерби,и да е рамо до рамо со балканските.ДА ТИ СЕ ПЛУКНАМ И У ПОЛИТИКА И У СВЕ.

• Ми се допаѓа
Reactions: osa
Draga !
mi nedostasuvashe ..
.taman se naviknav ...
pocnav da se opushtam.....
mislam ...mi beshe ubavo ...
iskreno ...
odednash te snema .....
kakva e taa poraka ke pisham ,koga ke dojdam ....
bez da mi kazesh znam ....
a do togash ??????????
ke te sonuvam ...hm ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom