Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга вриштам , како беше она народната ? Подобро змија да те апне , неголи магаре да ....:pos:

Драга,

Прво нешто што ме нервира е кога ќе видам слика од некое пет годишно дете со направена флизура, ало, на 20 години сакате детето без коса да ви остане, дебили.
Второ нешто што ме нервира е неспортското однесување на фудбалери, кошаркари и сл. спортисти. Се бунат и се тепаат за судијата да досуди аут, фаул и сл. во нивна корист, иако тоа не е правилно.
Затоа и си сакам бијарто драга, таму играчите доколу направат фаул а судијата тоа не го забележи тогаш доброволно играчите кои што го направиле тој фаул го пријауваат на судијата, го пријавуваат иако тоа може да ги чини и фрејм па и меч.
Исто е и за внесувањето на биле на среќа, доколу некој играч внесе биле на среќа тогаш ја подига раката кон соиграчот во знак на извинување, сите тоа го почитуваат, ама не и во другите спортови...
И ај доста беше, одох ја.

onew.jpeg

Драга,

Дали сум ја научила дипломската?
Ја научив бе, за 3-4 недели тепање мозок, како може да не ја знам? Па јас ја пишував, не ја копирав само, или да ја дадам на некој ропак да ми ја напише.
Кое глупо прашање.

И кога мислиш дека купуваш нешто со попуст, не купуваш со попуст, во загуба си. Уште еднаш ако ми се јаде цезар, пилешко во не знам ти каков сос, ребра или коски, јас ќе си купам марула, стек, домати, и јас ќе си направам.
А и која атмосфера може да ја начекаш на такви фенси места, технологијата ги утепала сите во поим. Имаше еден пар, баш паралелно, абе еднаш не се насмевнаа, еднаш во тие два саати. Додуша ретко и си правеа муабет еден со друг, повеќе време обрнуваа ваљда на телефоните. Типот ја остави таа кутрата 20 минути сама, зш му се пушеше цигара надвор. :confused:
Трагично.

Драа

Кд ке ги чују зурле од шпицу на сител, иде ми се да удару бокс на цел систем, наш, на цел телевизор ваш... брејн ваш.

драга полека се припремам за на работа 3 смена нокна до сабајле ......биди ми поздравена

Само што добив опис од другарка,наводно упатен како комплимент дека сум секси мешавина од Доријан и Кристијан Греј.Во женска верзија.Океј драга Кеј одам да се фрлам под автобус.

Драга ако у нешто сам упоран и истрајан до крај, тој е ондак моја позитивна мисла дека "Ајде не се секирај, има време, ќе ги прочиташ књиге, ќе ги спремиш испити, сг си заслужија да си изиграш едну партију, испуцај се малце, јутре ќе станеш порано и ќе прочиташ нешто."
Ама свак дн си га праву овој, evening exercise на мозак ми е.

Во последно време имам впечаток дека сум најнепронајдниот човек во светот, имам перцепција како сите околу мене да го обожаваат она што го прават, како да не размислуваат ниту за последици ниту за ништо.
Непродуктивен сум, не можам да се сконцентрирам да прочитам една реченица од било каков текст.
Се чуствувам празно, нема со кој да споделам што мислам, само оние рандом муабети што се помалку и помалку ми значат. Одам на факс само затоа што дошло времето кога треба да се појде, не знам ниту за што седам таму, не си ја знам иднината. на моменти се плашам дека секогаш ќе останам ваков.
Кон што да се насочам за да ме исполни целосно? Тие прашања никако сам себеси да си ги одговорам.

Не сум знаел дека еден куп пари се кријат позади оние линковите што ги кликаат цела ноќ. А јас будала ноќта ја користам за спиење и успивање на деца, наместо да кликам и рекламирам сајтови. Каква пара и бизнис сум пропуштил. :X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom