Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фак К
Кога дошло 1.40?
Дај бе денот да е 32 часа, па навистина нема смисла (... а има начин)
Единствен предмет што ме сака во станот, е креветот. Сите останати ми се некако налудничави и ме гледаат чудно. :cautious:

Видов насловна на „Вечер“ која не содржеше вест од типот на:
- Пијан Србин нокаутирал ајкула.
- Млади Хрватици го развиваат секс-туризмот во Белград.
- Шумадиец рекордер по испиени пива на „Октоберфест“.
- Бред Пит ќе снима филм за Аркан.
- Татко му на Меси е Србин по вујна.

Латасе, шта се то догодило? :confused:

Кајг, ко шо добив поасален интернет, фатив да расчитам и скролнам шо уствари се дешава низ интернетов...
Conclusion: се отишло у курац!

те видов со “ американецот“ има брада иста ко мојата, косата исто ја носи,со носоите тука сме негде а и висината, ама у дужина гарант сум подугачок :D додуша и оваа шо сега се као не обврзувачки “ забављаме „ нема цицкарник 96ка ко твојот, на лимунчиња :cautious::(:place:
А добра цицка држеше пуста да останеш.
А да, мори те видов и тебе шо пред15 години те пцуев и те колнев, абе истата истатааа ни ден не остарена уше како да имаш 20 годинчиња и се то без шминки пудри и остали воинствени бои, кожа ко беба очи плави мало ситно нежно кокиче мислиш ќе го скршиш а тоа ,тоа маска ТРН БАГРЕМ МИМОЗА полна трње. И ти иди каде шо си тргнала, мене и онака ќе продолжи да ме мачи несоницава.

Последно уредено:
Драга,

го знаеш чувството на *ослободување* кога после долги напори да угодуваш на секого сфаќаш дека е невозможно? :) :)
Друга песна ќе пееме :X3:

К.
Кога треба да те информираат за арно или не дај боже за нешто лошо ги нема никаде да се јават и се вадат на тоа дека главата не знаеле кај им е, а за услуга да побараат тогаш прв сум и.
Колку гнасен свет.
Уствари кој ве ебе.

Пред малку го видов на врвот на пропагандните и лажливи документарци со кои не бомбардира МТВ и квази-продукциите од 2011 па наваму.

Направиле документарец за Бугари-револуционери кои се бореле за македонската кауза. Браво, да ги славиме и величаме бугарите, конечно барем си го покажаа правото лице- бугарофилско и ревизионистичко.

Тоа е кога Зоран Тодоровски и Виолета Ачковска ни се историско-политички идеолози и креатори на новоисторијата.

@Let 3 ти е како Мирко Миочиќ на хрватскиве квизови. Има енциклопедиско познавање ама пуста желба да истрола некого.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom