Ти порасна со шпиони и снобови
Ја пораснав со џанкери и лопови
Бар не се срамам од тоа ни моите зборови
Уште еднаш да се родам се би поновил
Да бидам среќа на изгубените души проклети
И никој од моите не би ги заменил и оставил
А тие грешки што ги праат им се простени
ова е тоа вистинското ... толку од мене, биди ми поздравена !
Не може бе на некои луѓе идоли да им се најголемите идиоти и курви што некогаш ги видел светов или уште ги гледа.Па уште горди се на тоа,се лупаат у груди ко којзнае кој/а да е и ако спомнеш нешто за нив се потресуваат ко мајка да им вреѓаш.Јас разбирам секој на свој начин си размислува во зависност од интелегенцијата и начинот на воспитување ама на тебе Ким Кардашијан и Мадона да ти се пример каква жена треба да си во животот треба првин да се запрашаш дали сакаш да броиш до 500 пениси за да ја осетиш гучи ташната на рамо и лакосте кошулка на тебе.Истото важи и за маживе што идол им е Дан Билзериан и секој ден мастурбираат на него.Да тој е фациште и не знае што да им прави на парите,ама прибери се малце ти никад нема да бидеш ни Дан Билзериан а максимумот може да ти биде менаџер у некоја скопска дискотека.Со таков изглед доаѓа и понашењето,а со такво понашање изгледот не доаѓа сам.Во држава каде што 70% од ликовите се вакви,не се чудам што дискотекиве вријат од дрољи и бричени глави со ланци раширени ко 10 за 2.Мизерни сте,ама јебига мнозинство сте.
... абе убаво на Суперхикс и све тоа, али мораше на крај да речат "да ги истребиме турбофолкерите" или нешто у таков контекст. Рани куче да те лае, ме разочара тотално.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.