Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оној момент кога одиш во ниедно време до кујна демек да касниш нешто овошје, демек здрав живот ова она, демек не е убо да јади човек доцна и се враќаш в кревет со напраен сендвич со шо да е, една чаша вода и ни О од овошје.

#чесездебеламупм #еднашсеживеј

Последно уредено:
Онаа дилема од Чехов во павиљон 6, и веќе не ми е дилема. Барем во оваа реалност моментално што се наоѓам среќата зависи од околностите.
Софистите што сакаат нека зборуваат.

Драга Кајгана,

Еве помина половина од договорот на Дизни Фентази. Не е лошо. Денес добив трет цимер. Сеуште сум со Карен. Сеуште не ми иде да пробам пак да побарам унапредување иако моментално сум најдобар во тимот од 12 фотографи. Купувам фото опрема. Исплаќам стари долгови за куќата која татко ми конечно кај и да е ќе ја легализира. Не се жалам, уживам.

Се извинувам за краткиов пост, ама нешто не ми иде пишување во последно време.

Kiss4e, pozzz

Драга...

... кажи и на @MAJA 345 ако толку не може да ја извади таа гнасна песна за најгнасниот клуб од глава, тогаш нека си пее само "Who the fuck are Man Uniteeed?". Работи гарантирано, истата песна со друг текст, ја често си ја пеам и убаво ми е :)

Драга Кајгана,вчера го гледав новиот Sin City.Гром е,страшно е кул и ми се допадна повеќе од првиот дел а Ева Грин е божица како и секогаш.Но јебеш га,нејзинава улога во филмов ме потсетува на 99% од женската популација вклучувајќи ме и мене.It's hard to admit it.
Тоа е тоа.

Драга Кајгана,вчера го гледав стариот Супермен. Неверојатен е, одличен, фантастичен и ми се допадна повеќе од сите наредни делови, а Кристофер Рив е Бог, без конкуренција. Ама јебига, неговата улога во филмот ме потсетува на 99% од машката популација, вклучувајќи ме и мене. It's hard to admit it.

Тоа е тоа.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom