Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Темата MovieSpotting ми го скрши срцето ... :place:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Мала, заклучив дека жените стварно не се точни во главата ... Барем тие околу мене шо се вртат. Оди разбери се ако можеш .. :cautious::вонзем:

Понекад ми има голема мудрост титулата на Сунгерот.

Д.К може да е волку ДОСАДНО бе????? Немогуче е ова, ќе умрам дома ...

Денес се потврди она од што се плашев најмногу :( длабоко во себе знаев дека е така ама си се тешев али ајде ...

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbi...sonality-Michael-Parkinson-years-denials.html

сега и дефинитивно ми е недостижен :tapp: наредна цел е вториот идол од младоста, Питер ван ден Хогебанд. За твое добро Кајгана, моли се тој да е стрејт (y)

Сум видел,а богами и сум осетил многу пијанства:icon_lol:,ама уште ова го немав видено, да му влезеш на комшијата у спална у 2 сабајле:pos::pos:,абе деца шта пиете кад ви шкоди:facepalm:.

Гледам денес дека се покачува цената на регистрирањето на возилата.
Океј, баравме добивме.
Туку мене друго нешто ме интересира, оти се регистрираат колите воопшто? Да ги има у некој регистар ли, како шо воопшто кажува и термитот регистрирање? Колите ќе си ги има у регистарот на авто-салонот од каде ќе биде купена. Плус броеви на шасии и мотори и сва и свашта, доволни се за да биде регистрирана у некој регистар и да остане во него.
Друго нешто, за да се одржуваат редовни прегледи на возилото ли? Ако е тоа, која е потребата некој друг да ме тера задолжително да си ја проверувам колата? Тоа е исто како да ме тера некој на 3 месеци да праам магнетна резонанса тестови, или да одам кај заболекар. Останува на моја одговорност. Ако имам три чисти у главата, ќе знам оти е убаво за колата да ја проверуваат одвреме навреме, за да не останам на среде автопат. Исто како шо е сосем разумно да правам редовни лекарски прегледи, за да не умрам на 35.
Истото важи и за имањето возачка. Мислам, поглупо нешто од тоа не верувам дека постои. И шо кога ќе имаш возачка и нема да знаеш да возиш, и на второто влегување у кола се збуцаш у некој? Ако имаш у лејката, и знаеш дека не знаеш да возиш, нема ни да се качиш у кола додека не си сигурен дека знаеш да возиш.
Еве 3 години скоро имам возачка, сега да ме тепаат за да се качам у кола и да испаднам, нема шанси. Додека не научам да возам ко шо треба, онака праење кругчиња низ двор, тек тогаш може да испаднам со кола некаде.
Затоа и има толку сообраќајки причинети од 18 годишници со возачки добиени од подарени телиња и овци.

Драга К,

моето женче ме донесе дома, сакам уште свадбааааааааааааа :(:(:(:( :love::love::love::love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom