Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дк,

Штом на тебе не ти текнува да ми направиш торта, ќе му текне на Гугл

1pz502.jpg

Убаво, а?
Не е совршено, ама е убаво некако, така фино.
Има уште доста што треба да се среди, ама се стабилизираа работите.
Одамна не сум имала убаво лето, а и ова не наговестува нешто посебно судејќи по се што се случува, но за разлика од претходните, сега засега си тера некако...

од еднава страна во кафаната ечи жива музика, виолини , труби а од другава страна да не останат покусо викнале некој со клавијатура и ти се чини свиња се коли тука, урла на сред чаршија, кафаниве амбиент никаков.
да неможиш на раат да седниш ма клупа еден муабет да напрајш.

ДК Леброн назад во домовината , следна сезона со Ирвинг и Вигинс има да си газат.

Ејј, нова ДиКеј :D
Пред некој месец си ветив дека ќе се вратам во форма и еве ме, вежбам по дома, се препотувам, возам ролери, трчам. Си се радувам дека сум блиску до целта. :cool:
На секое поминување на кеј стварно им се чудам на тие што седат во Ања. Значи полошо место за излегување н-е-м-а, почнувајќи од некултурните келнери, па се до неудобните столчиња/сепариња, whatever. (n)
Уште недела дена, па и јас конечно да се изгубам на одмор. :vozbud:

Секоја трудница во Финска може да аплицира до државата за т.н „мајка кутија, мајчинска бокс, метрнити бокс...". Во неа велат се наоѓа се што му е потребно на малото Финче за првите месеци од животот, а самата кутија на своето дно има душек кој наравно може да се искористи ко креветче. Ова се случува ин Финланд уште од далечната 1949г, а за неа аплицираат дури 95% од новопечените мадрс.

Во Македонија...!?

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Во Македонија најсрдечно им го пружаат она што Култхард му го покажа на Шуми кога го претицаше на една бесна трка, она со кое Амди Бајрам мафташе на браникот од својата татковина, она со кое Карлеуша ја почести Цеца...

3Ii2B.jpg

Новопечените мајки и татковци добиваат (ама добиваат) од државата и од нивните сонародници една бесплатна животна лекција скоцкана во вид на среден протокалијев прст. Шо е финтата!? Тој среден протокалијев прст е најголемата мудрост која треба да му ја пренесат на своето чедо. Шом ги фрли пелените, да фати гитиш што е можно подалеку од оваа проклетија од држава!

Најлошо е кога животот се лизга од телото а не можеш да помогнеш. RIP

Д
Вечерва по грешка запознав две девојчиња така што се препознав,дали тој начин на запознавање се признава, јас гласам ДА!

Др Кај

Дадех и да пуше
она седиштето изгорела.

:facepalm:

Овие кинезиве ме збудалија...

First world drummer problems:

- When you are getting into it, and smack your leg instead of the floor tom;
- When you hit your hand trying to hit the hi-hat with your right arm;
- Doing an insane hi-hat groove and smack your face with the sticks;
- When you miss the bloody ride and hit the rim of the floor tom;
- Foot pedal beater gets stuck in your pant leg...

Колку само болат некои од овие :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom