Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бејби,
Сум се опседнала со ташнава :noze: Ништо друго не ми се прави. Како и се` друго што правам, мора да ја завршам што побрзо нели :icon_lol: И се` тоа е ок, само што рацеве не ми истренирани за ваква работа. Ме болат мускулите во прстите! :cautious: Плус трицепсот и плешката на десната рака. А додека да завршам може и уште некои мускули ќе ми се воспалат :D Ама ми е гајле. Интересно е да откриваш мускули што никад не би ни знаел дека постојат :D Се мислам и да почнам да продавам. Ги гледам цениве нормално како идат, многу добра заработка :P Требаше порано да ми текне, може ќе праев пари додека седам дома, а не сеа кога ќе почнувам со работа кај и да е....
Им купивме храна на верверичките, и пак идат кај таа за птици :cautious: ЊТФ?

Не ми зборува другарката може месец дена. :unsure:

Песничкава е за неа. Она ми ја прати пред некоја година.

Само што доаѓам дома драга, луда а и прекрасна ноќ. Браво за момците што ја направија таква.

Дајте вино очу лом, дајте цигане за сто..

20 дена ако не си ги вртам песниве од денес те ја.

Последно уредено:
Кајгич... цел ден ништо не јадев. И сеа пред да си легнам, сестра ми ми носи такво совршенство од кај Вили! Го смачкав за милисекунда. Нек се угоде, еднаш се живее, бе. :D Океј сеа, не сум сигурна у реинкарнација, али ми ја сфати поената. :D
Ја сакам сестра ми, сум ти кажала? :love:

10530835_10152631823290087_8225967525666388741_n.jpg

acigar.gif

И не е толку лошо неколку денови без интернет. Да си го одмориш мозокот, да шеташ по плажи и да одиш на журќи до раните утринсќи часови.
Наскоро се враќам во мојата мила Македонија. Затоа што дома си е дома. Одовде ништо нема да ми недостига. Сигурна сум.

Драга,
Ај се надевам дека не' трола. Друго објаснување нема.

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Слатка ми е водата некако нек си ебе матер.
coffee.gif

Д
The troll bait has been set.
1zq396u.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom