Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Едно прашање; дали се нормални луѓево шо пишуваат "Почивај во мир" на фб профилите на починати луѓе???? Демек од рајот коа ќе се стаи на нет ќе прочита и ќе ти лајкне или како??
Ебате луѓето ебате, без грам мозок

Kej,

Od sinoka go postuvam Bajaga, Zika i deckoto na sintisajzerot. Dobro trio, Ok pesni, ne drzea aktivni dosta dobro sinoka, na nadmorska visocina od 1200 metri.

Area so najslaba izvedba do sega na "Site moi sliki". Ama zatoa koj glas go vadi Ruza, Ruzica na Sweet child of mine. (y)

Mesecot si plovi niz oblacite. Ezeroto mirno si se niska. Avata e druga. Pij, pij, ne mozes da se opies!

Mavrovo, Eco Green Festival,
Juli, 2014
B.

Драа, да те прашам
Има ли тема туј на форум куде моеш да се изнапцуеш фино лепо да ги убиеш од набутување доктори наши ноншаланти и неажурни, на здрастфо наше уназадено, здравје да немаф,деца да немаф,стоке гадни никакфи..

Другар ми скрши руку ичера, мноо заебано, како фудбалери на јутуб, знаеш гадно нели,ептен скршено, крф му тече, идемо у Куманоо у ургентан,праќаф не онам па овам, па упут, па сликање, триста процедуре а на њега му стои такфа искривена цела подувана
Викаф ајде у Скопје на операцију, муда возило, вика сс наш превоз,ајде сс наше афто, идеф другари у Скопје еве ск врте викаф вратиле ги назад за Куманоо, немало кој да ги прими еј, црни курци толики да примиф, карлицу од ебање да ги се испонакршу. Отишле прво у државну, па ги пратиле у гратску, кажале ги днска у 11 па да дојдеф, играње кур Кајгано, греота ме за другара, ептен га боли и неможе да си гу гледа такфу руку деформирану.Значи катастрофа еј, цела администрација ни е катастрофа, доктори, цајкани, овија по шалтери, абе сфе на кур да качу, сестру у уста да ги се испонаебемо сфи туј од форум да ги се испонаредимо, керке им на кур да раснеф, мајке им на кур да умреф, цркнете педери!!!

Колко дна треа да чека за операцију бе?

ДРАГА-ВД, смислив начин како да ја победам смртта. Ќе го одлага моето заминување се додека трае нашата Magic: The Gathering партија. Нема да ја напишам стратегијата тука бидејќи и смртта има
акаунт на форумов
.

Колку треба да си без акл и без осет да дојдеш да си седнеш и ни а ни б да си прашаш кога и каде ќе одиме на одмор плус да викаш свои другари :pos:
Да излегуваше со нас, да дремеше у маало со нас, да сум ти кажувал која путка ми се свига ќе разберев ама да седиш со нас еднаш до два пати месечно само дека другите ти се разбегале по сите страни за кои што не шитна пред некоја година е трагикомично да прашаш такво нешто.

This shit needs to be fixed.

Драга Кајгана,
Прееска зборев со семејството на еден од загинатите со хелихоптерот во Струмица. Беа среќно и насмеано семејство, човекот кој почина беше премногу добар човек, а сега семејството е исполнето со плач, тага, децата и жена му се целосно уништени.
Господ нека е со нив, а човекот кој загина нека почива во мир :place:

Драга к,

Почеток заврши играње, ора, музика, зурли, тапани, ораца се вртат и многу пивца ладни за жедно грлооо, одиме во ресторан кајги, да играме :D патем ќе оди оваа песна после...

опааааааааааааааааааааа :vozbud:

Драга,
Гледам Анчо уште не отворил тема за коњот?
proxy.php

ДК..затворај вратата не е ПЕТРОЕН:eek: ееее денеска е е зато че ги разотворам сите врати па ако треба и од ментешина че ги изваам па нека ми речи некој нешто:D

Абе Светле ороспијо! од малечка покварена, ако нека ти е на чест КУРВО !

Појдоја парите јабана, ама барем го стрелав токмакот.

Нема ништо полошо од тоа дека не постојат два, три, четири, милион прашалници и извичници на крај на една реченица!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom