Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

два дена без чувство на анксиозност. И тоа е некој напредок.

-синко одам да купам леб
- седи јас ќе појдам не се мачи
-е ај дури одиш, купи брашно, една табла јајца и прашок за перење.

Драга К,

Пред малку ме прашаа:

Дечко топлото чоколадо што вие со шеќер е? или без шеќер?

Јас: Да имаме и мешавина со сол, сакате? :ROFLMAO: :pos::pos::pos:
Готов сум, мислам дека ќе мочнам од смеа :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Значи вакво прашање одамна ми немаат поставено :ROFLMAO:
:pos::pos:

Типот продава Југо, а напишал „може и замена“. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

За шо бе брат замена? За електричен миксер, за нокиа 3310, за 3 кубика дрва...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Последно уредено:
Уште 38 години и че му го турнам рекордот на Драган Б Костиќ. :vozbud:

Засега имам само 3 години, радиОско водење на емисија.

Времето не лечи ништо јас да ти кажам , само те убива у поим ако мислиш на тоа.Ослабев 6 кила за 2 недели,уплатив часови за кола и планирам да се избричам.Можеби сум единствениот човек што мрази лето,ваљда пошто сум идиот и не знам да си се организирам на време за се за да си ги исполнам моите желби,ама нема везе млад сум уште.И тоа кеј,идам да се истуширам и да гледам фудбал,ciao.[DOUBLEPOST=1404932359][/DOUBLEPOST]Времето не лечи ништо јас да ти кажам , само те убива у поим ако мислиш на тоа.Ослабев 6 кила за 2 недели,уплатив часови за кола и планирам да се избричам.Можеби сум единствениот човек што мрази лето,ваљда пошто сум идиот и не знам да си се организирам на време за се за да си ги исполнам моите желби,ама нема везе млад сум уште.И тоа кеј,идам да се истуширам и да гледам фудбал,ciao.

После содржаен амалски ден си доаѓаш дома гладен и жеден и гледаш дека те чека тазе џем од кајсии, намачкан на препечено лепче со путер. Па згора на тоа на крај ти вадат кисела вода од замрзивач. Мислам дека целата испразнетост и истрошеност кои се споија со едно вакво задоволство страшно потсеќаат на судир на материја и антиматерија, анихилација на све што претходно постоело и било проголтано од еден мал биг бенг што создаде сосема нов универзум за кој се надевам ќе потрае до 7 сабајле. А и фудбал има. :pipi:

Драа

Чита ми се Волшебното Самарче, знаеш кд ги поебуе жабари, кд еде качамак, кд си ужива у планину, колко убаво сликовито објаснето.А и Малиот Вампир ми се чита.Мноо сам читаја како мал такфи стфари.

Драга Кајгана,
Осеќам дека неможам повеќе. Срцето ми се стега, надежта полека по полека се губи, а целта е неостварлива:place:

Легендата вели дека на некого кога среде дискусија си му покажал различен начин на размислување рекол "Па знаеш од таа страна до некаде можам да видам зошто тоа е така" наспроти слепо држење до своето мислење.[DOUBLEPOST=1404937554][/DOUBLEPOST]Легендата вели дека на некого кога среде дискусија си му покажал различен начин на размислување рекол "Па знаеш од таа страна до некаде можам да видам зошто тоа е така" наспроти слепо држење до своето мислење.

Кајг...интересна работа ова светсково...мојш да научиш мн работи...ево ја на пр не знаев кога е ден на независност на аргентина...интересно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom