Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
проклети жештини...па уште и да мораш да излезеш напладне за да завршиш некоја работа- грооооозно:mad::mad:
денес се чувствував баш вака:mad:

4M1kN8ev1HM.jpg

дк...ама сум мрза не видена...а и шубо е чуството ко че те мрзи :D

Драга,

денес умреа четворица у хеликоптерска несреќа.

Пилотот се вртел прилично долго, само за да не се забоди у зграда и да умрат 20 души повеќе.
Херојски чин.

Песнава подоле ме потсеќа на настанов. Не знам оти.

Лека им земја.

ДиКеј џе си ти. :cool:

Конечно се одмори и наспа како човек. Овија днови се осеќам препородено. Враќа ми се моџо, енергија и воља за живот полка, толко много беше утепан од работу и трчања што се осеќаше како да ме згазија руски тенк.
Ичера сам бија авион. После годину дна првпут. Редно беше, требаше ми како на бебе цицка да одлету на кратко и да немам контролу над себе. Главу гу осеќаше како некој огроман камен на огањ док тело ми лебдеше. Још па и базенче сс Пинк Флојд и пиво, што повише да тражу?:noze:
И да Господе, ако ме читаш. Нејќу по втор пут девојка да ми се пресели у странство, имај милост и тргни туј проклетију од мене, иначе фаќам куфери и се селу у Њамачку.

Кајг...си седам на кафе со другарите и од нигде никаде доаѓа едно чупе и ми вика "абе памтиш ко се измувавме?"...ја глеам и ја глеам и никако да ми текне која е...и после ми вика
А чекај ти си Ристе?
Не.
Упсс...(стана и замина)

Јбг се дешават...:tap:

If anyone is asking about my butt workout, I put a link below with the 3best exercises for a perfect ass, including the one I invented.
http://youtu.be/vdFylh5GLdE

Последно уредено:
Ако си тажен/а, и ако си у Кавадарци, си го пушташ радио Кавадарци, ќе си а послушаш Трајанка со поздравите од Перето и Жикето од викендичката на Тиквешкото езеро (ајде ела Трајанче а туриме скарата), ќе сврте една песна од Миле Китич, и таман си...

Колку јаки филмови се напраени во 94 и 95 еј, тие 2 години само има подобри филмови од сите заедно. Страшна работа човече (y)

Кајгич, арна? Арна и ја, фала на прашање. :D
Моиве по дома се' почесто почнаа да ме прашуваат, и ти утре што ќе ни праиш за ручек? :cautious: Мајкатаааа. На шајкатааа. Е нече мочи, да ти се посречи ове ночи. :ROFLMAO: Ако ништо друго, барем овакво да ми земеа. :icon_mrgr: Нејсе, сеа барам рецепти по интернетов. Лиги ми идат, драгаааа. :place: Не е фер, што све изнагледав, нема смисла!
Љута сум ти сеа, не ми збори, чао. :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom