Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
После кафана и многу алкохол се насочивме накај диско. Како што одевме и пријдов и и реков.
Срцке ти ќе ми бидеш девојка еден ден.
Таа изненадно ме погледна, и како од пушка.
- ЖЕНА, не девојка.
God damn she gave me that idea that day.

Последно уредено:
Какво време дојде да не може да видиш деца на дудинка, а дудинки има не да нема, и тоа баш сега полни,зрели,сочни.
Еве баш утрово гледам цел тротоар поцрвенел од паднати дудинки,па како ги газиш го пуштаат тоа сокот.
А некогаш во „наше време“ не си можел од дудинка да не симнеш,сме ги знаеле сите дудинки во маало и тие биле наши,а ако случајно те начекат маалските деца на нивна дудинка качен, ќе си јадеш клоци.
И не дојдов до одговорот:зошто деца не се качуваат повеќе на дудинки,а уште памперсот не го фрлиле,на дунди мислат да се.
И како има направено празник смоквијада па потоа пифтијада,така треба да се направи и дундијада,белки тогаш ќе се качат.

Кајги, гледам сите и замерувате на Шумеќа за смешковицте, ај види го воведниот пост во темата. Девојката зела пример, не ја измислила топлата вода :)

Шо сакаф да кажам....

А да, Кајги...Ако нешто научив додека сум на тебе (не е dirty) :) е тоа да ја користам кирилицата. Воедно и да ми се гади од латиницата (таканаречената македонска латиница). Добро бре, македонците никогаш не пишувале на латиница (освен во времето на римјаните). Утрово ме цитирал некој на латиница. Не се ни мачам да прочитам.

Наместо одјава од темава:
10457176_642621599156804_1419878227562526418_n.jpg

Ах бе дрогаш...ајде има време ќе сфатиш дека не е убаво да си брз во "плескањето"

Незнаат децава дека Блу Лејдибаг ќе ги плесне во темава пошо е забрането цитирање во истата.

драга

пишала дека направила салата, покрај другите состојки ставила суши, индиска и 4 мелени семки. а?! суши не е состојка, индиска....што? 4 мелени семки од што?
рецепти за здрава храна става....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom