Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Предатор мачката на будалетинка е најдоброто нешто што го имам видено на Инстаграм последниве неколку недели. :cuc:

Драга,

Ми излегува на Фб - Се оженил нашиот најзгоден кошаркар, Предраг Самарџиски. :place:

Честитки, воедно и жалење за сите моми кои коси ќе си кубат ради оваа вест. Само што јас не знаев дека некој ја сврзува придавката, а камоли суперлативот за репрезентативецов. :pos:

Драга.

Ги мразев Албанците, а ете причина плус зошто уште повеќе да ги мразам. Ќе праеле протести за чедата нивни што ги затвориле, криво ми е да, криво ми е што они ќе се соберат пола албанци за да ги бранат децата, а нашите не се собраа ни 1/20 од населението да ги бранат убиените деца. Океј, настрана ова, али ако може да ги бранат кога знаат дека се убијци, кога знаат дека убиле туѓи деца? Ако власта ова го дозволи, ако замижи на ова тогаш треба грујо да се засрами и никогаш повеќе да не се појави пред камери!

Бомбастичен ај иди слушај Рејдиохед и не се занимавај со вака сериозни теми.
cigar-smoker.gif

Два дена на работа и замислите никој од новите колеги не ме праша за мојот приватен живот. :eek: Како може тоа, а јас мислев да им кажам се од а до ш. :X3:

Ми "фалат" колегите од Македонија што по цел ден озборуваа кој каков е, каква облека носи, што јаде. На сите им го знаеа приватниот живот, завидуваа, клеветеа и беа радознали.
Ми "фалат" и менаџерите со сиромашниот речник, освен ме боли стапот и немаш појма друго не знаеа да кажат. Летно време со раскопчаната кошула и златниот ланец исто како да се на плажа и што нон стоп си го фаќаа.

Жалам што изминатите шест години работејќи на различни места ги поминав со секакви сељаци. :(

30 години начукала у гзот,па уште се прае пичка прва класа,згора на тоа и некоја си невиност глумиo_O

Ретарди по мојо град. Ќе почне да се наплаќа за паркинг у центаро и сеа сите се шекнаа. Пази најјако драга. Ќе се организирале граѓаните да идат на протест против оваа одлука. Сигурно ќе се снима и драмата двајца ќелави како се кубат и други сајанс фикшн блокбастери. Јебеш.

Фраерите на кафе шо одеа секој со кола посебно, сеа ќе одат по 4ца у една, да се намалат трошоците. Клошари. :D

Драга Кајгана,
Јас и @Саншајн. ти го најавуваме досега најголемиот музички мегахит, ни остана само уште спотот да го снимиме... :love:

kjhgkjg.jpg

Пачавра..... НАСКОРО!!!:vozbud:

А бе Драга, нели ти реков дека ќе барам жртви за монопол? :ROFLMAO:
Е па најдов. И играв трипати од тогаш! :love: Од кои двапати отидов у банкрот. Се задужив бетер од Грчка. :ROFLMAO: Додека третиот пат, се откажав бидејќи ми дојде дежа ву. Почнав да се задужувам и ... :свиркам: Јесте да за друштвени игри сум прва, али па и не е интересно стално да губиш. :D
Ајт, здраво. :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom