Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
@Џонтра Волта

@HristijanWR10 е 98% неозбилен, јас сум озбилен кога треба. :P Ем тој многу често реплицира со сликички и гифови, јас тоа ептен ретко го правам, а ни аватарите не ни се слични. Мора да е до тебе... (и до тие што ти дале лајкови можда :D)

Edit: A коа ќе видам погоре могуче e и ти да си тролал малце. :D

ЕДИТ: Ама затоа крпам мрежа од комарник во два саат лајк а бос. Игла сум гаѓал све од прва.

Лебами добро сум ја закрпил... -_-
DSC_0016.jpg
Да ти ебам и комарник, и крпење и ебан монструм што не умира после масакр со 50 cm метален лењир.

Драга,

Мислев оти ако некој е умрен колку шо ти бил жив ќе ти помине болката барем малку.

Сум се заебал.

So.. i accidentally ate 300gr Milka Schoko Keks dur go citav sekoe dijalogce vo Witcher.
Dorucokot mi bese pica, rucokot pastarmajlija.. i mal milion gluposti kako bake rolls, sokovi, sladoledi, smoki, cajni kolaci etc niz denot.
A vcera prijatel mi vika si oslabnal, ko drogiras si.
Site se potat i slabeat za leto a jas si go sakam pivskiot stomak nazad. I ke go vratam. A uspat i ona ke dobie uz mene!

Draga Kaygana, ured e be, se zezam, se potam dovolno u sex.

:D

P.S Still no sign of dzesika.
Aj cao

Каајги,
победи ми Германија,that's all what matters ов'ј д'н највише. :love:Јутре имам много работу.ама некако имам доста јаку вољу да стану сабајле.
Проблем е што ја и легну сабајле :(
П.С. Фала на универзум за овј мој метаболизам,мислу дека до сга с'с кран ке ме собирасва од дома.Фала,до сад и у будуќе.

ДК
Дури сега дознавам во какви говна сум умешан. До грклан ми се дојдени.
Морам да расипам односи, намерно. Ќе ги расипам а ни другата страна нема да дознае за тоа. Заебано а? Е во толкави сум.

Ќе биде весело.

п.с. Најлошото е што и да ги расипам односите нема да бидам 100% сејф. Факинг оусом!

Драга @Ilumious ме оговара по форуми, љубоморна била на Коки мој пошо сум го истренирал да придонесува за домашното стопанство. Треба да и го пуштам на зајакот па ке види после она, сѐ верверички ќе биднат.
[emoji102]
[emoji103]
[emoji105]

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Драга

Со оглед на фактот дека секогаш заборавам да ја исклучам ламбава пред спиење, ќе почнам како Мистер Бин и јас...
Таму од кај 1:40 почнува.

Ди Кеј,

Тетката на шалтер у банка вчера ми вика:
- Конечно почнав да ти го разбирам ракописот. Сега можам тоа да си го додадам во CV како вештина.

Навистина имам ужасен „ракопис“...

Picture 1711.jpg Д-ругар да ти се пофалам, среќен ден денеска,си најдов мало ластовиче пред зграда сабајлево,
паднало од многуте седала под стреите-џамовите,Некој седала се одлепуваат,гледам дека не држат на пластичнине рамки,а тоа не го знаат нивните мајки, па така младиве пилиња паѓаат,а се уште се мали за летање.
Ама е сега проблем дали ќе сака да јаде. Земав еден мал шприц па ќе пробам нешто течно,палента со млеко или гриз.
Е кој да му фаќа мушички, епа и незнам со што и како ги хранат,ама важно ќе прпбам да спасам еден живот.
Господ гледа.

Вчера вечерта му ја препорачав на едно другарче Game of Thrones, му ја препорачав а заборавив дека на ѕидот кај него дома има закачено сабја, цела вечер не заспав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom