Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, да знаеш прееска колку долго сум идела пешки. Алал да ми е. :D
Го утнав патот, не за друго. :ROFLMAO: Дај бе стварно, кога ќе го научам Скопјево више? А замисли да живеев у Мадр Раша. :icon_lol:
Али ми пријаше... во секој случај не ми шкодеше. Само што не си го земав мобилниот, па не можев да исконтактирам со никого во случај да се најдам во некоја непожелна ситуација. Ај, барем стигнав здрава и жива. То е најбитно, јел тако? :D Логично. :ROFLMAO:

И Драга, ми се игра монопол. Не знам од кај ми текна, али ми текна! :D А види што сличица најдов...
Најслатко е кога тераш инает у некоја друштвена игра. :icon_lol: Порано меѓу братучедите бев најмало и секогаш бев банкарот. :place: И сеа коа пораснаа никој нејќе да ме дружи. Срам да им е. :oops: У ствари, не дека нејќат... него последен пат мислам дека на гробишта ги видов. :facepalm:

Еее, од таму веќе ги памтам улиците. :icon_lol: Страшо Пинџур беше зелена. Многу јака, знам. Сите ја сакаа. :D Изгор беше чим ја стапнеш. А имаше па една ептен глупа... оранжада беше. Таа никој ја нејќеше. :D Розевите и жутите беа онака млитаво јаки. Можеа да пројдат. :D Е сеа етен ми е криво што имињата не ми текнуваат, али по боја ги памтам. :ROFLMAO: Ги имаше Водњанска, Владимир Комаров, Валандовска, Партизански Одреди (е овие беа жути), Островска, Вардарска, Вашингтонска, Виенска, (па сите биле на В, бе мајката :D) Саса, Буба... па железнички станици.

Пошто јас секогаш бев банкарот, сестра ми секогаш влагаше у минус. Ко помала дури плачев, ми беше криво, зошто она да губи. :pos:
Има некого да натерам да игра со мене, па што сака нека биде! :vozbud:
monopoly_o_169438.jpg
/SPOILER]

После многуте реклами конечно се решив да го купам ова Мамина маза намазов и... добар е :D
Замислете во изминатиов ден не врнеше, чудно, па кај се видело во лето да не врне, беља работа... На арно нека е

Сега како седам ми текна на:
10333418_789335247765984_7306659369534865230_o.jpg

Колку се радував само кога после милион јавувања, конечно играв и добив знам пакет производи нешто, само на куклата се сеќавам дека одма главата и ја искршив, многу педерастична беше... Јаки времиња :D

Драга,
@FilipMKD007 ме инспирираше да ја барам пак игрицата, најдов некои сајтови, ама нажалост сите линкови за симнување се невалидни. :(

Колку сум се радувала ко ќе се погодеше некој асален играч и во неизвесност, дали ќе успее да ја спаси Лора? :D
Хекторе граб граб! :ROFLMAO:

Се сеќавам и албумот го собирав. Ах спомени... :cool:

Последно уредено:
Игрицата беше само сложувалки да составуваш и клопчиња нешто да собираш, добра беше ама сепак ова на тв беше најакото, со Дац и инвалидите што не успеваа да скокнат и да ја поминат првата пречка. :D Иначе сега и јас ја барам, многу тешко се наоѓа, кој му останала во пц среќник е, кој не здравје :(

Еве ја и песната, уште толку носталгија да ви пробудам

Драа , кафе у шес и... hahhaaaa шалу се

Е и ја викам дека преко кур су пуно работе, латиница, глупи гифови, мој дијалект, на Шумеќу смајлиња : D Кд ву читам постови осеќам се како онај хипнотизирана змија од Могли :вонзем:
Четфрт зелено, треќинка жуно и чат пат некоја букфа : D А латиинца, дада боде у очи, шиша трепке.
Е Могли, мноо јак цртан, луда мечка кд пое, кд си чеша грб од камен, кд праи ражнич од овошје.
Али мораш да признаеш, ретко се наваѓаф такфи позитиве како тај мечка и Шумеќа : )
Не ву лижу гз бе, не гу ни познаам, што ти е
И муабет дека овој или оној е за пичке, стфарно е за пичке, депилирани како праске, а онија влакнасти су поукусни, само што мазни су по филм, праске де. Бриј кое сс кое повржано
Па што сакаш шес и нешто е, ајт пријатна кафица

Poz do FILIPMKD007 ja na CD ja imav xD mu ja dadov na bratuced mi :p nego DK sabajle so pesna me razbudija i toa veruvala ili ne bugarska se cudim kako site spijat kj mene a TV me razbudi so Planeta kanalot. Uzivancija :D gledas bikini,tange ova ona :D ti gi plakne TV-vo ocite i so muzika te budi :D

Драга,

Ништо јас и фудбалот, од Холандија - Шпанија, ниш навака немам гледано, или шетам, или чекам на факултет, или шетам, или пак чекам нешто. Избегавам само по бутици да шетам, некако тие попустите ми фаќаат око, а слаба сум на евтини цени, дур и ако не ми треба нештото. Еве, вчера си купив едно распарталено фустанче, интересни ми беа боите, се мислам да го носам денес, али нозете ништо чудно да ми изгорат.

Некни додека со една другарка си седевме на сокче и ги оговаравме мажите, две средношколки, ваљда другарки, си седеа маса до нас, со носовите пола саат забодени во тоа телефоните и ни збор не си кажаа една на друга. :D Абе пола саат, пола саат! :pos:
Се осеќам стара со овие новиве моди на комуникација, шо знам.

Фатив едно мало девојче вчера како ме зјапа во сандалките. Ме потсети на времето јас кога ќе видев нешто кај некоја девојка, нормално таа постара, а јас едвај 6-7 години и си правиш бајки за тоа како таа може да го носи тоа, а ти си мало и не можеш. :D

На форумов исто гледам се дешаваат работи. Овој тролов, девојченце, ваљда уште многу време ќе постои со проблемчињата нејзини, кој од кој помрднат. Кејлеб пак по некое чудо сменил тоа хорор-пекол аватарот, лош тајминг некако само, виј надвор какво е. :D

Не можам да се снајдам еј шо е ова, мислам дека премногу е натрупано, ајде како е така е добро е :icon_lol:, не чини да се жалам свој сум на своето.

Го чекам зелениов чај да се направе, а во меѓувреме гледам Longmire.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom