Сва среча шо на 5 минути од куќата имаме гробишта па успеавме еден стар чиче да го фатиме на емоции и искористивме гага превоз. 20 евра за нешо помалку од 10км, е мало морген...
Инаку, се' друго - топ!
It's pretty fun here
И фала богу нема дождови, јеј!
Денес на работа ни пристигна нова роба. Волонтери за пренесување и складирање само јас и еден колега. Робата ни ја донесе со камион и истовари една јадра женка, со едни развиени мускули на грбот, кои кога ги видов, да бидам искена, ме фати страв.
Додека складиравме, колегата изненаден поради фактот дека дигам потешко од него, ме праша дали тренирам нешто. „Не, брат, спијам со Тарзан“. А евентуално треба и да раѓам.
Него, друго ми беше муабетов... Значи ли ова дека мажите стануваат понежен пол?
Ipak mozocite slucno im rezoniraat :-D
Moram da polozambuste ova ajde, toj drugiot u avgust ke go polagam ne mozam vise :'(
Ne mozam :'(
Mozam be, kako ne mozam! :-D
Sve ti fhjffj :-D
Aj cao :-D
^ Избегавам тука чет муабети, но...
Играчките од детството немаат цена.
Нинтендото ми е во исправна состојба (дури и џојстиците, иако кој знае колку пати се трескани од екран ). Не го користам, си стои спакувано на страна, но вака од време на време знае да ме фати желба да поиграм малку на него. Контра
Драга K...денес повторно се обидов и официјално се откажувам.Ова беше последен обид,не можам повеќе да го молам некого.А јас и ти овде се разделуваме,ќе се читнеме повторно кога ќе ме удри мирисот на есента по ноздрите.It's summer time.
...sailing into a good memories with some good sound.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.