Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга воопшто не ми е лесно, а пак сум насмеана од уво до уво.
Ај оди разбери се со мојов памет и срце да те видам. Ај ако си маж иди!

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Драга,

Вчера се фатив како зјапам во еден пакет филџани (многу беа лични!), па си ги споредував со другите, кои се најлични. Ми текна едно време, па се тргнав. :D Али мајка ми и баба ми ќе бидат тро задоволни, ваљда со нив нема да изумре домаќинската жичка во лозава. :cautious:

И они мене ќе ме учеле покер како да играм. :pos:
Или пак шах. :pos:
Абе луѓе бе ... можда изгледам наивно и слатко, али тоа е само фасадата! :pipi:

Сакав да правам торта со лимон, ми заврна и сега не можам да излезам и да си купам лимони, згора на тоа имало нешто дефект - немам вода по дома па не можам ни ручек да си направам... what a day.

Кајги, ме нема оваа недела нешто, само се вклучувам без да пишам.
Интересна недела во секој случај.
Шефицата објави ново правило: Нема да толерирам да идете несредени на работа. Тоа значи дека нема да можам да шетам брадосан :(
Вчера се искарав со баба ми. Беше дојдена. Јас си дојдов во десет навечер од работа и си имам навика да седнам пред компјутер, и после спијам.
Ми вика: Ист си ко вујко ти, шетате па после на компјутер.
Толку требаше да ме изнервира. И реков:
Јас имам 23, не 45. Тој не е женет, не работи, скита, чека на твојата пензија. А јас прекинав факултет и веќе три години работам. И си дојдов од работа, не од шетање.
Од тогаш не сум полу-влав, туку Караорманец - Малесиец.

Мразам солење памет Кајги. И да семејството е дома во твојата куќа, не некои роднини кои ги гледаш на свадби и погреби. Повеќе ги сметам за роднини колегите на работа отколку моите први братучеди.

^everybody loves Raymond...
In this case... Luigi. :D

The city of Townsville Skopje... And it's raining.
No one on the streets, because it's raining.
Run, little guy. Run and hide, because it’s raining....

Од сабајле ми се вртат овие зборови од онаа епизода во The PowerPuff Girls кога врне. :D
Па земав да ја барам да ја изгледам, пустата епизода не ја поставиле на youtube. :mad:
Будала работа...
Место да земам да продолжам со спремање на утрешниот испит, со PPG се замарам... :tapp:

Заебана работа ова заедничкиве профили на фејсбук, ако си фатиш дечко Кајги немој ни да си помислила да направиш заеднични профил.
Сеа глеам роденден им е, не знам на кого да му честитам... :D Уште потрагично е што сите пишуваат "Среќен роденден." а име не гледам ниеднаш спомнато... :pos:

Драа...
Глеам имало тема за Sinead O' Connor (e како се чита бе овој?). У момент иде трака тирзс фром д мун. Јако (y) Tиесто кур да еде,а и Каролина успут.

Негооо... имало некоја мноо дебела што ишла сфак дн у теретану да вози точак и да трчи на траку. Сигурно не се знои она, точак се знои :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom