Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, сношти ептен нефер Кроатите изгубија и воедно судиите потврдија еден стереотип за азијците и нивната визија, ептен ми е жал за Модрич пошто беше ненаеблив на средината а Нејмар е мајмунче кое не смее да се става во иста реченица со Меси/Роналдо, засега. Нејсе, visca Балкан.

Здрацо,

ме умори овој Рики со тоа постот од 4 гига. Брат ич гајле да не те боли за ГОМНАта, истите тие познавачи на музиката коа ќе отидат у кафана на ``Чаше ломим`` главни се.

И да, у делот кај што пиша дека си најнормално човечко битие што студира, требаше да пишеш ИСТОРИЈА, не заебавај. Може има некој што не знае.

ајде чаоз./

sea agda i forest ke vi kazat kolku ludje umirat dodeka nie se raduvame na sveckoto u brazil hehe

da umrite site so se raduvate hehe bez emocii djubrinja kolku bezdomnici ima u brazil

proper post.....

јадев јаготки леле кајги...црвени....нааа толкави..леле па како се топеа у устата...

ти кажав ли дека беа црвени ? и после пиев 1 литро вода и гледав серија хехе климата ми дува оти ми е жешко знаеш....

:pos:

Кајгано замисли колку анти-Јонче, анти-политка статуси ќе излезеа "Едно име имаме" да излезеше во 2014 ?

РИП Јонче се спаси на време

Швејк>>>>>>Вечната куќа.
Еј, онаква претстава да ги собере сите награди и да биде прогласена за најдобра во Македонија. Претстава што е наменски напишана, полна со пропаганда, наспроти Швејк која е полна со револуционерни мотиви, претстава во која актерите не мрднаа од место, туку сцената го правеше тоа за нив наспроти претстава во која 3 часа актерите не застанаа од скокање и трчање и душата им излезе само од тоа, претстава која се потпираше целосно на звучни и сценски ефекти, наспроти претстава со жива музика и никакви ефекти која и со тоа беше 100 пати помоќна. Колкави слепци треба да бидат од жири комисијата за го сторат тоа бе :facepalm:.

И не, не е локал-патриотизам. Преку глава ми е од тоа скопските театри и глумци да се величаат до небеса, а сите други да не се ни земаат во предвид. Вечната куќа е уствари блокбастер, направен за публиката што гледа само такви филмови и тие се врв за нив, да свршува на него и да се воодушева од CGI-от, а приказната и глумата кој ја врти....кој им е крив на андерграунд филмовите што немаат толкав буџет.

Jas sum razocaran, jas sum maksimalno razocaran....:(

Денеска е само еден убав сончев ден во кој испив две кафиња, притоа гледајќи Six Feet Under (драма со тестиси) и уживајќи во секој нејзин дел.

А да и видов нешто други драми на форумов настрана, али не ми го задржаа вниманието, бидејќи плачењето е или за некој ептен близок починат или за некоја неистрплива физичка болка или за некоја преголема очекувана/неочекувана радост која те стрефила.

Многу контрадикторност каде наивноста се преклопува со злобата, во танц со ,,отворениот ум" под закрилата на инаетот и нарцисозимот кој се стреми кон просечноста, што од друга страна е фиктивна.

Инаку некни го полагав последниот колоквиум во животов. Тро зезнато чувство, пошто наеднаш летнаа тие 4 години. 5-та че биди 7 испити ито усно. Оваа година салам сум ги шинал предметите, 9.88 просек. Го имам и планот за летово. Ja наjдов на српски 570 страни ,,Критика на чистиот ум", па со неа ќе се занимавам, притоа пишувајќи го тоа дипломското глупо, башка Хладно Пиво пивофест, одмор, серии, музики, ова она :)

Последно уредено:
Драга,

Кажи му на Рики, другпат нека го пише само тој заклучокот, доволно е тоа - идете у пм. На Филозофски си и се тоа, сакаш надолго и нашироко да објасниш, да не излезеш ѓубре кога навредуваш, али заеби дипломатија некад, нема да ти помогне, џабе е. :D
Задржи си нормален речник ко сега, немој ептен филозоф да стануваш, зш глава ме заболува ако земам да го дешифрирам она - кој курац сакал писателот да каже. :D

Брат ми е големо срце.
Татко ми си легна порано, не гледаше вчера Светско. Сабајле обично малиов остава ливчиња кога да го будиме. Станувам јас во 5 саат по вода, пекол жив е, гледам на ливчето малиов пишал Бразил 3 - Хрватска 1. :ROFLMAO: И не останал само на резултатот, ами пишал и кој ги дал головите. Кај вториот на Нејмар, во заграда ставил - пенал, а немаше. :LOL:
Го известува татко ми, фалело уште минутите да ги запамти. Гласно сум се смеела во 5 сабајле. :ROFLMAO:

Денес Кајги налетав на дискменот кој го добив во 1999-та.
Кајги, појма немаш колку време поминав на слушалки, слушајќи дискови. Кога ќе помислам колку беа скапи дисковите. А тие Кајги, пиратски, ама тогаш кој имаше компјутер? Ми текна на песнава од првото цд. Да не беше тоа цд, сега ќе бев турбофолкер. Битно и по 15 години го има истиот звук. Сега истата песна ечи по улицата. #Детство
NTP8PBZ.jpg

Здрацо,

би измислил некој уред во вид на алкотест со бокс, за кога пијан ќе седнам пред пц да ми залепи јак бокс и да ми го исклучи интернетот. :facepalm:

ЕДИТ: Мајката да му ја ебам на тој што ја измислил песната Мамина Маза, мајката да и ја ебам на курвата што ја пее песната Мамина Маза, мајката да му ја ебам на копилето што одлучило песната Мамина Маза да ја стаи на реклама, мајката да им ја ебам на сите телевизии што одлучиле да ја пуштаат рекламата Мамина Маза.

Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom