Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги,

Кога бев средно физика имав 2ка, а играв билјард ко луд, кинетичка и потенцијална енергија на билињата знаев ко оче наш, а и додека го вртев пенкалото на час, гравитацијата едноставно не постоеше, и ги рушев сите закони, ама проклетата професорка неможеше да го види тоа. :icon_lol:

10377018_10152132058151752_4417894220794211632_n.png

Еј вие со аватарите...да, вие. Знаете на кои мислам. Истите што носевте аватари од други членови пред неколку месеци. Не, е смешно. Нема никаква смисла за хумор,забава или било што друго во тие аватари.

секое чудо три дена, така и јас накој ќе му се најдам во животот три дена памти, после ај од почеток :)
туку да ги избришам сликите од фб, да не му текни на ре.. ај заеби

Абе шупаци едни недоносени, нели го знаете значењето на активноста закупување? Ако закупам нешто од вас, ви давам пари, и вие ми давате нешто на користење. Конкретно за стан се работи. И дали ќе шетам по тој стан гол, дали ќе носам курви, или ќе шмркам кока, е лично мое право, се додека не почнам да го уништувам истиот тој стан. Шетање по дома ко да е ваше, додека е под закуп, НЕ. Носење мајстори оти планирате да го реновирате некогаш, НЕ. Носење гости за тоа како сте го средиле, НЕ.
Кога ќе помине закупот, шо сакате прајте си, до тогаш ви давам пари, и имајте почит за приватноста на некој друг.

како што некои знаете во количка сум и мрдам само десна рака. некако со уста и молив куцам на лап топ но мн споро. ми се пружи шанса да добијам таблет кои мн ќе ми олесни. ми фалат 160 лајк и гласа до 15часот. ве молам .2:0.0.0.0.0">fb.com/SportLifeBet?sk=app_308949975934528&app_data=607261359382081 mora od kompjuter pls lajk i glasaj desno dole

Денес низ Корзо Битола во гужвата се потчукнав со Каролина.
@DIJAMANTE многу непрофесионално од твоја страна како нејзин гласник, да известеше дека денеска ќе се движи помеѓу нас обичните Битолчани.
пс. Сега да ме доприш мене исто како нејзе да си ја допрела. лол

Драга К,

Почнав да го правам видеото за фондација М-р Ана Вуковиќ и сега следува напорна работа :confused: а да те прашам што да облечам за таму? поголема дилема од тоа нема, јбг Вага (n)

Драга еднаш Мерлин Монро рече дека ако не ја поднесуваат и не можат да се носат со неа додека е кучка и психо,тогаш не ја заслужуваат во најдобрата верзија.Cheers to that and to this: :D

227994_4720589781520_1366011173_n.jpg

Што сакам да ти кажам сега,абе ова младиве збеснале,не да земат да играт плочка пред зграда и да се менуват со салфетки,
тие ми ги заседнале(и во скут му се качиле) сите клупи на кејот и се залапале,да не може стар чоек малку нозе и мозок да одмори.
И после машките биле криви. Абе ајде....(младиве...се мисли,Женскиве)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom