Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Неколку пати имам пробано да ја читам "Вештица" од Венко Андоновски и ништо не можев да разберам, ни кој, ни каде, ни кога, ни како, ни зошто..
#срамнаисповед.

49.437 членови...и зар има некој што ме мрази,
како пролетен дожд,како непроодни тротоари,како пресварена тарана,како скинати хидрант црева или како Андропауза или од почит.[DOUBLEPOST=1399840284][/DOUBLEPOST]49.437 членови...и зар има некој што ме мрази,
како пролетен дожд,како непроодни тротоари,како пресварена тарана,како скинати хидрант црева или како Андропауза или од почит.
или како.......................какооооооооооооооооо................како црвена ......................................црвена зрела................јагода...јагода...........

Еее, Кајги, Кајги... и тоа дочекав, да влезам у кожата на Кевин од Сам дома. :pos:
И мене ме заборавија дома, исто ко него. :tapp:
Требаше на гости да одиме. Јас си се спремам, кога ѕиркам низ прозор... ја нема колата. :ROFLMAO:
И ништо... им се јавив, се вратија по мене. Е не. :D

Kajg ,Koncita keif za uvo, no ne i za gledanje ama zatoa sea moderna bradata :D bolje brada ,nego mustaki od turcite kikikikiki.
Kajgi ,a zamisluvas li u kafic iskacas i odpozadi ribetina ,fustance ,telo,polovinka,gze i se vrti ....Koncita ! Bradaaa aj Ne

Последно уредено од модератор:
Седам прееска на автобуска, уморен од работа,малце изнервиран....
Поминува девојче, 15-16 годишна возраст, со телефонот у рака ме одминува. По десетина секунди само слушам тррррррррт..... Еден така звучен прдеж извади, хеланките си ги искина.... И се врти да види случајно некој да не ја слушнал и ме гледа мене како се кезам :pos::pos:
Којзнае што грав јадела.... А ја па така слатко си се изнасмеав. У автобус после цел пат си се смешкав, луѓе чудно ме гледаа мислеа ретардиран сум :pos:
Ши мејд мај деј !!

Се заиграв нешто дека не ми се спие. И на мисла ми се кладе да го најдам општиот топ10 на најпознати рок песни , шо се вика секој што излегол 3 пати во живот и барем 1 ден акумулирано што има слушано Vh1 да ги знае :

Metallica - Nothing Else Matters
Whitesnake - is This Love
Nirvana - Smells Like Teen Spirit
Pink Floyd - Another Brick In The Wal
Bon Jovi - It's My Life
GNR - Sweet Chile O Mine
Europe - Final Countdown
Deep Purple - Smoke On The Watter
Queen - Bohemian Rhapsody
Led Zeppelin - Whole Lotta Love

врти-сучи мислам ќе се сложиш дека овие се песниве , секоја со својата приказна и пригода за пеење.

а долго време сакам да склопам топ5 најнеподносливи мои песни , ама никако 5тата да ја најдам :mad:
Whitney Houston - I will always love you :facepalm::facepalm::facepalm:
Celine Dion - My heart will go on :mad::mad::mad:
Nazareth - Love Hurts :гомце::гомце::гомце:
Lu Vega (whatever) - Mambo No.5 (n)(n)(n)

Значи од овие четири нервоза се имам полнето во детството . Златната рипка да ја фатам прва желба ќе ми е овие песни да се избришат од сечија меморија и ни трага ни глас да нема за нивното постоење .

Чудни работи се дешаваат,порано не ми сметаша у кафана да ечи гласна музика,да тинчи,сега некако ми е преку глава.Порано сакав да идем на места кај што е зид гужва,сега таквите места ги избегавам.Порано сакав да се опивам до сабајле,сега некако све поретко го првам тоа.дали е ова знае дека се старее:D?како и да е ќе мора у најкус временски период да се вратим у форма.

Статистичка обработка на податоци.
Анализа на варијанси.
Тестирање хипотези.
Пиење кафе.
Броење часови до ГоТ 4-6.

На тоа ми се сведува животот последниве три дена.

Лека ноќ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom