Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Никогаш не се сетив да го прашам дедо додека беше жив две прашања:
  1. Дали после секој секс ја прашувал дали и било убаво;
  2. Дали била хистерична за време на ПМС.
Има вистина во сликава:

fUzOJAj.jpg

Ne postoi vecen prijate,ne postoi vecen neprijatel postoi vecen interes....I zbog zatoa veke ne mi trebaat prijateli:D

Драга,
да им речиш на твоиве членови овде, дека со бришење на постови не си го имаме :D
Сега испаѓа дека постот на @Invader се однесува за некој невидлив член, или во најлош случај, некој ќе помисли дека има шизофренија :)

Викам остави тоа јас... Ме праша а бе заебан тип што ќе правиш :icon_lol:. Заебан тип сум бил не јас тоа не сум :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

На апсолвентска ескурзија во Амстердам двајцата биле во Кофишопот, а сам едниот бил на курва во Редлајтдистрикт :icon_lol:.

Ни олесна на сите прибрале таму што заборави, не се големи пари ама зошто штета, така да сега сите насмеани сме по дома...

Кога имаш кромид и лук во еден оброк во никој случај не може да биде лошо :D

На комшијата или му се фетиш бургија и хилта или има девојка што за предигра сака такви звуци. Во ниеден друг случај не е нормално што буши година и пол во стан од 60 квадрати!

првпат ти пишувам.... абе како можеше фулам да ме заебе дури у 94 да даде гол..кажи како...:place:

По синоќешните случувања на евровизиската сцена и исходот од ова "натпреварување" мислам дека морам да се избричам.

Драга...
Некои луѓе навистина не заслужуваат животот да биде толку многу суров кон нив. Навистина.
Што е работата, ќе си задржам за себе, нема да зборам тука, ама заклучокот е тој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom