Уште пред еден месец, гледам еден залутан на ФБ што ми е, се означува по 5,6 пати на слика, врти менува 2 слики на профил секој ебан ден, само за на почетна да ни се појави и да добие некое лајкче плус. Ама ова денес што го видов, беше врвот на глупоста, дно дна, типот ставил слика, во конкретниот случај нешто со шал Вардар и тагнал се што е поврзано со Вардар, повеќето се профиливе што информираат и што многу луѓе ги следат, за да ја видат сите таа слика и да добие лајкче плус. Разочарувачки е што се луѓето прават за ебан лајк и сеа ќе му текне на Марк да избрише фејс и ќе му нема смисла животот, ќе се самоубива, ќе ја изгуби популарноста цц....

тие договори во последна минута, тие одлуки во последен час...на крајот се најубави .

и одма тепачка у глава ми идеше
. Идам сеа у продавница и ко шо се тесни овие помаливе, рафтови еден до друг мораш со вовлечен стомак да ги одиш, да се разминам со еден собрав две тегли мајонез, ја истуфкав теткава, после собирав мајонез со лажица, си ги платив двете тегли и си заминав очигледно со мајонез на ногавица ваљда затоа и ме загледуваа од позади, а не дека имам згоден гз....кој знае до вечер шо уште може да ми се деси.
Си владеам денес максимално.