Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Само сакам да кажам дека ми е многу драго што собра храброст прФ да пишеш. Те поштуем царе.
Знам дека прф и пишаф на девојченце, знам дека јас и се ставив ама не знаеф дека вие имате нешто меѓу себе. Сега сфаќам дека сум згрешил. Се надевам дека од пар ко другари, со неа може тројцата да бидеме непар, бар еднаш или два пати, или повеќе пати, не е проблем, што се однесува до мене а ни до тебе, верувам!

Во врска со парови, сакам да кажам дека поштуем и непар, поготово кај Фоте у темниците!

Драга,
anigif_enhanced-10065-1398075340-10.gif

И ај сеа остани рамнодушен!

Се мислам што да ти пишам пред легнување ( ама тоа не значи и спиење ) има и други обврски таму...
а за годините некои не му енешто јасно,па ако знае математика еве една задача.
За поплавата кога Вардарот се излеа до мала станица ( а тоа значи и сите кина ги поплави) јас баш да ти бев тој момент од школо групно на кино,филмот беше 16-Миљи под морето,а јас тогаш бев се уште прваче,или можеби поточно втораче,треба да проверам.

Со душа го чекам крајот на месецов... не ради „суеверноста“ кон терање баксуз туку ради следниот што донесува.

ДК
Вчера пред спиење се пријавив за маратонот и супер тргна, денеска 17 саати во работнички чевли а за неколку саати накај Охрид на монтажа. Лош, катастрофален тајминг за убивање од работа, во денови кога треба да сум најодморен и фокусиран на трката. Тенка некако инженерскава линија, место проектант, работник. Тенка е со години уназад :)

Ovoj dzontra volta mn pocnal da me zakaca neso ccc :-D
Onaa starkana koa mi doagja na predavanje nuso ne ja razbiram :-D
Aj kaj nea ne ja razbiram, nego i dr kazuvaat neso, race krevaat i se cudam koi se zborovive? :-D
Ke idam da spijam sea aj
Ne mozam aj cao da kazam ke me zakacaat. Koj gi vrti.
Aj cao :-D

Не е можно, значи не е можно колку е зголемен бројот на личности кои го напуштаат светов а не ја ни доживеале 30ката, дали бомбардирањето, дали Чернобил, дали Марс, дали Америка или Русија не знам, но ова е фрапантно што се случува и во каква нездрава околина живееме. Страшно е човек и да помисли дека од еден автобус во кој се возиш, процентот да е дотолку пораснат да добри се шансите петтина од нив да се потенцијални жртви на ракот. Ајде може од министерство за здрава средина ќе средат нешто а од здравство ќе ја рефрешираат позитивната листа на која нема ставен нов лек 15 години.

Драга,
Се прашувам... толку ли е тешко да се напише меил еден? :cenzura:

Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom