Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Да повторам - го сакам замислениот живот на една твоја форумџика, ептен и е интересно, сè нешто во исчекување на убави работи. Или пак на неутралниот. Кога сме кај него...

Јас кога бев мал мислев дека факултет завршуват само паметни, пристојни, писмени и културни луѓе со богат речник.

А денес гледам дека 90% се уфилмани сељаци со ајфон на уво купен со пензијата на баба и лажичка во уста.
Спонзоруши на кои некој дедо и ги плаќа студиите и манекенки со 3 см нокти што не можат да пишуваат на тастатура, а имаат желба да програмираат.
Во 5% спаѓаат тие изродите што на предавање одат еден саат порано да фатат место во првите 5 редови и на испит не даваат да препишуваш од нив. :coffee:

Планирав да си легнам, ама не ми доаѓа сон посебно кога ќе се сетам какви специјалци ќе имаат како мојата диплома. Факултет во секое село - проект на влада на џунглата.

Драга К,

Сериозно Анчо колку години има? Темата што ја има отворено некако ме подзамисли... :unsure:[DOUBLEPOST=1398179728][/DOUBLEPOST]Драга К,

Сериозно Анчо колку години има? Темата што ја има отворено некако ме подзамисли... :unsure:

Премногу вистина во една слика...

UQq7JzI.jpg

Picture 1472.jpg Picture 1494.jpg Picture 1491.jpg еее,не е во зоолошка ова, а има и уште што да се види таму
Кајги а имаш ли ти деца , не сум те прашал, ај појди прошетајги до нашиот православен храм Св.Архангел во Автокоманда.
Ќе се изненадиш,зар може и ова да е кај нас: бесплатен паркинг за цел ден, бесплатен детски луна парк и ова погоре и уште многу.

Драга, пред некој ден бев баниран, 2 недели, коа се логирав проверив зошто, видов дека сум добил 5 казнени поени, а притоа не сум добил никакво известување и на профилот пишува дека не е достапа содржина за тоа. Веројатно, сум пречел, па му пукале казнени.

Драга...

... Конечно си купив асални слушалици за компјутер, сеа искусувам нови звуци. Купив и слушалици за телефон, сегде си се шетам со нив и ми е гајле за сите. И секако, купив и нов маус и се сетив како е да скролаш. Скролам ко луд нагоре-надоле, брзо-бавно, нежно-грубо, би скролал и лево-десно да можеше.

Драга,

Кога некогаш би се вработила во МЕНСА, би го поставила следново прашање за интелигенција:
Кое од наведените е иронија:
а) Горда на Јанкуловска
б) Гордана Јанкуловска

конечно дома,ако поседев уште малку ќе почнев со ѕидовите да си правам муабет :)
досадно у пичку матер, па и врнеше неможеше човек до продавница да појди ..

смешки патна на утринската литургија во понеделникот, едниот што пееше наместо "И ПО ТЕБЕ ГОСПОДЕ" рече и по тебе попе,изглегува попот: оти по мене море ???
незнам како додржав у пм да не се изгазам од смеење :pos:
важно сеа сум дома :)
а и @wot да си ја јади брадата ...

Никогаш не мислев дека ќе се скарам со @Peja989 мојот најдобар другар од средно и тоа заради едни обични флертувања по пп со една форумџика која очигледно и на двајцата ни го сврте паметот.
Девојче ако читаш знај дека ќе следи казна а ти Пеџа ако некогаш сакаш да бидеме пак другари те чекам кај Фоте на пиво и бургер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom