Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Уште пред еден месец, гледам еден залутан на ФБ што ми е, се означува по 5,6 пати на слика, врти менува 2 слики на профил секој ебан ден, само за на почетна да ни се појави и да добие некое лајкче плус. Ама ова денес што го видов, беше врвот на глупоста, дно дна, типот ставил слика, во конкретниот случај нешто со шал Вардар и тагнал се што е поврзано со Вардар, повеќето се профиливе што информираат и што многу луѓе ги следат, за да ја видат сите таа слика и да добие лајкче плус. Разочарувачки е што се луѓето прават за ебан лајк и сеа ќе му текне на Марк да избрише фејс и ќе му нема смисла животот, ќе се самоубива, ќе ја изгуби популарноста цц....

уклучен ми е бичи моуд глеш и сама и некако не ми се исклучува

Здраво...

знаеш што приметив, прееска на канал 5+ ја начекав Остани ајде остани од Куку Леле... после 1 часовно моткање низ глава си викам чек бе ќе си ја пуштам на јутуП, отварам, пишувам, нема... нема ништо слично, т.е има една Панки - Остани пред 2 месеци е аплоадирана ама не е таа.
:eek:

Најсмешен клише свадбен момент - невестата сликана дома, во детска или дневна со некоја бовча во рака, а во позадина обавезно некој регал огромен од оние комуњарскине од ѕид до ѕид што идат.

п.с Тек сеа приметувам колку смешен збор е бовча...бовча бе lol

Ахахаха :vozbud: тие договори во последна минута, тие одлуки во последен час...на крајот се најубави .:pipi:
Иако недоволно наспиена сепак во добро расположение тргнувам на пат..Тоа го чекав долго време.
Сношти не спиев, или спиев 2-3 часа...бев во исчекување, го чекав денешниот ден.
нека се случи тоа што треба да се случи.

По продолжениот викенд време е да се вратиме во нормала, а во нормала мислам повторно на факултет. Почнав да ја гледам Hannibal и синоќа сонував како ги колам мојте дома хахахахаха ова не е на арно мора да одмараме малце од Hannibal ! :facepalm: :pos:

Ќе се бричам под мишки најсериозно ова :icon_lol:, си купив парфем од катаљарда денари и три дена мирисам на него после :icon_lol:. Се врати сонцето а со тоа и доброто расположение, види ако ми дај онаа од ГРОМ да ја клецнам за ГРОМ ќе гласам, за пичица ако треба шо треба :icon_lol:.

Драга,
Вчера не знам како си дојдов дома, ама испив вино со пепел. Е до толку сум ебан денес.
Некоја сугестија, лек, чаре?
Баба Рада?

Додека бев на диета - никому ништо.
Кога накачив 3 килограми за празнициве (ни помалку, ни повеќе) - а бе ко да си ослабела.
img.php

Дали се зезаат со мене? И колку на скала од 10 до 10? :icon_lol:

Драга, и тука да ви кажам. Наскоро и цела програма ќе ви донесам, од 400+ страници, за подобра Кајгана.

Untitled.png

Драга абе ги знаеш они фини тетки у сендвичара шо ти зборат со "мелозвучен" иритирачки глас и секој збор и е у деминутив, ми се осмили и сендвич и све....
Патлиџанче сакаш?
А зелкичка?
Ги сакаш компирчињата внатре или посебно?
Кечапче, мајонезче, сенфче, нешо сакаш?
:tapp::tapp:
Сакам да прекинеш да ми збориш ко да сум ретардиранко....

И денес на факс драга си појдов со банана и жив кеиф на пауза ќе ја јадам и така си ја излупив, ги тргнав конциве од нејзе(знаеш за шо зборам) и таман да гризнам, помина еден ко торнадо, ме закачи и ми падна бананата :place: и одма тепачка у глава ми идеше:mad:. Идам сеа у продавница и ко шо се тесни овие помаливе, рафтови еден до друг мораш со вовлечен стомак да ги одиш, да се разминам со еден собрав две тегли мајонез, ја истуфкав теткава, после собирав мајонез со лажица, си ги платив двете тегли и си заминав очигледно со мајонез на ногавица ваљда затоа и ме загледуваа од позади, а не дека имам згоден гз....кој знае до вечер шо уште може да ми се деси.:icon_mrgr:

Леле шо убав ми е деноооов....:vozbud::vozbud::vozbud: Окезена сум од уво до уво, сама си седам, сама си се смеам на глас....:icon_mrgr::pipi: Убаво ми е некако на душичката. :ROFLMAO: Си владеам денес максимално.:cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom