Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Па тоа бе драга, конечно да видам избришани јузери што и онака беа планирани за игнор... and nothing of value was lost.

Еј Кајги, цела недела немам пробано чоколадо, а срцево ми плаче за таа црна материја. Несакам веќе алви и други посли благи, сакам само едно чоколадо, па макар и било од 5 денари. Решив до недела да не слагам во продавница, дека осеќам ќе направам некоја беља :place:

Ми се лоши кога ќе помислам дека цела недела ќе се јадат одамна сварени јајца...
Но, таков е редот.
Кајгано, дури и од твоето име ми се лоши...
Дури ни Chicken Invaders не ми се игра.

Драга, и ја постам. Постев вчера цела ден но си идам дома гладен ртка и се умрсив ебаго. Ама денес си ветив, алва, локум и нишо поќе.

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Кајгано, на вториов круг од изборите предлагам наместо со фломастер да не одбележуваат со вапцива за јајца. Ем ќе се намали залихата што не е искористена од Велгиден, ем полесно ќе ги извадиме

Ми се јавуваат едни дека ќе дојдат на гости и викам ние ќе одиме на ручек, а они се прават улави и викаат е ако ние пак ќе дојдеме. :ROFLMAO: :pos: Дај бе некој на ваквите во мозокот нека им инсталира осет.

Последно уредено:
Picture 1429.jpg Picture 1430.jpg Доста беше цела година кајгана, време е за варени јајца,
земај ножичките,хартија и прави си корпички за варени вапцани Велигденски јајца. Ете вакви. За дечињата, за внуците,за бабите.
Многу памет за ова не треба. А и така надвор времето не е за во парк.
А ти Кајго колку јајца ќе вапцаш,да ти пратам некоја шатка или корпа.

Некогаш изгледа не ни преостанува ништо друго освен да висиме на соништата, и на подоброто утре..

Таман си купив едни летни штиклички за секој ден, да ми идат во комплет со долгата сукња што си ја купив и види го бе април, види го бе...
Велигден ми е омилен празник, не можам ни да уживам ко човек во него.
Не сум метеопат, не ми зависи расположението од времето, али ова е веќе ужас и ги премина сите граници, немам енергија за ништо.

Драга, еднаш решив да слушам некое македонско радио и толку се израдував почна Joe Cocker да пее...ама среќата кратко траеше.
После две негови песни почна Наџи нову љубав....па Каролина со Две лири...па Тропико бенд, па Бијонсе
Значи којааа катастрофа, која каша од песни.
Ај нека профункционира твоето радио, барем средени плејлисти имаше. И луѓе со вкус за музика. :)

Голема сиромаштија владее у државава,али битно за празнициве место не моеш да најдеш по кафаневе,па кој е овде луд ја стварно не знам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom