Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Официјална проба 15 минути, џемање 2 саати. :) Обожавам вакви денови. Утре растураме во Битола \m/

Шо глупо време дојде. Одиш на гости, или небитно каде со друштво, и сите грабнале телефоните и блеат на интернет..
Колку незгодно ти паѓа.. Ги прашуваш нешто не добиваш одговор и сфакаш дека си лост ин спејс.
Добро бе, имате ли осет кон останатите кои се со вас? Малку срам или што и да е?
Да скратам...што луге ке бевме бе, за време во друштво додека си да проверуваш дали имаш лајк4е на новата селфи сликичка, или дали пријателките на мајка ти ти напишале колку си пораснал/ и сладок/ка... Свашта. Па и уште чекирањето кај била, што јадела како си поминала најубаво со срцките....:facepalm:
Ама тоа ти е, култура на ниво.

10256531_10151991799216879_6583641496843573206_n.jpg

Веројатно никад нема да си дозволим вакво нешто:place:.
10253859_10154010886730277_8847049212103259797_n.jpg

Кајгана, се заиграв со игралиштево во Штип и наеднаш ми се успори интернетов, изгледа ова е сигнал да престанам :нинџ:

Драга К,

Доста убав град бил Струмица навистина го мислам ова П.С Трезен сум :P[DOUBLEPOST=1397866359][/DOUBLEPOST]Драга К,

Доста убав град бил Струмица навистина го мислам ова П.С Трезен сум :P

Драга,
90% сум сигурна дека Бонсаито ми е мртво :place: Од добрата страна, јас не го убив. Дојде такво. И требаше да го вратам ама идиот. Битно, ќе си купам друго. Кога ќе имам пари и ќе живеам во Флорида. Е така. Марулата уште не умрела. Ама не ни расте. Мислев полесно е ова бе... :cautious: Сепак не сум родена со „зелен палец“ :D
Имав убав сон. Ама не ми е јасно зашто нити кој нити ништо. А од нигде никаде таков сон, многу чудно. Ама не се жалам :giggle:
Не се осеќам ич празнично иначе. Еве недела е за 2 дена, а мене баш и не ми се фарбаат јајца. А обично тоа ми е најдобриот дел од празников, се` осеќам креативна ептен... Незнам дали е до времево или до се` останато што се случува наоколу....
Мислам дека најлошото чувство е кога ќе сватиш дека уствари си се лажеш себеси... И дека колку и да сакаш да е така, не е...

Било ми е и подосадно, џабе чистам тастатурата.. Умрев!

Драга, не дека незнаев, ама од денеска донесов конечна одлука: Не секој го заслужува моето внимание. Никогаш повеќе, многу личности нема да го имаат истиот третман од мене како што го имаа досега.

Драга бе...
Помогни ми да го исфрлам овој немир ме изеде, душата ми ја распарчи. Ми трепери цело тело... кажи му да си оди цел месец ме остави без спиење, а ми изнадава солзи... не е подносливо веќе... ми треба спокојство. А тоа што ме јаде ајде нека ср појави веќе спремна сум да мубсе предадам само да не мибе вака веќе.

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
На работа денес. Кока кола и кафе и желба за гушкање коали.

Не знам што ти се случува. Не знам што носи овој свет. Би требало да биде лесно, но не е. Никогаш нема ни да биде, а како ќе доаѓаат поголеми нешта во животов, ќе мораме да се соочуваме со сила на змеј, а ранливост на цвет. Сироти мои вијуги, наместо да уживаат, сега гледаат ко Индијанец, некаде надвор од видното поле. Облаци над Скопје. Облаци над светот. Тешко е да се каже што е следно. Никој не може да знае. Април најчесто и не е ваков. Не го памтам ваков.
Си помагаме со чоколадни обланди. И со музика.
Нобу ме буди со шепа на нос и гриц на образ. Мирисот на млеко и лосос, мачешка елеганција.
Еднаш си помислив, имам сигурно уште куп животи за живеење, 100 години самотија не се ништо во споредба со тоа.
И затоа...
М.

Драга, одам за Струмица, таму ќе го минам велигден оваа година.. Поздрав

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Станувам нерасонет и замижан. Едвај се довлечкав до кујна да се напијам вода. Читам на тоа местото за пораки: “Отидовме да пазариме“. Земав пенкало и си допишав: “Купете ми ресана!“. Отидов во дневна и сум заспал на тросед.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom