Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Цела зима немаше снег,падна у Април месец,фак јеа:facepalm:,иде крај на светот.

@Nino Manchester ако додадеш фактот дека и Ливерпул ке земе титула, ондак ДА, иде крајот на светот. (n)

Драга,

Групен секс на руски - Кољективна распаљотка!
Не можам да го извадам од памет зборов, не е нешто уааау ама смешен ми е ептен. :pos:

Драга,
Стиснав „игнорирај“ на уште еден член. До сега се двајца. Многу добра опција ти е тоа Кајгана, да си знаеш. :pipi: Едноставно неможам да ги читам тие. Почнува нешто да ми врие во крвта и ми иде шамар да им удрам. А не можеш да водиш асален муабет. И така, најубаво на игнор.
Дојдоа колибрите :гик: Само требало да се стрпам. Јеј!
Залади бе! Не сакам! Врати ми го сонцето :icon_lol:
Не ја гледав месечината иначе зашто облаците беа тврдоглави и не се поместија. Бастардс! Ама ај, има уште една во Октомври, ваљда боље ќе биде. Може до тогаш и апарат ќе имам :P
Утре ќе биде дооолг ден.

Животот во еден гиф:
tumblr_n41vl6UZA01qdlh1io1_400.gif

Драга, не ти беше доволно дождот? Снег?! СНЕГ?!
Абе на неколку дена сум да му пиииип мајката, што е следно? Олуја? Виулици? Камења ќе паѓаат?

Драга, денес е Спасовден - денот кога ќе легне платата на сметката.
Се будам утрово, и очекував снег. Дуваше ко некој да не ја затворил вратата на Плетвар.
Си ја зедов платата, си платив сметки. Ах таа тетката во поштата....бомбона.....:love:...па уште и фина.
Си велам со такси до дома. Се качив, и почна уште повеќе да паѓа тоа снегот. И таксистов:
-Море ова времево. Си играат со нас американците. Ко мало дете со далинско....бла бла бла бла... Ме отру.

Значи Кајги, кратко резиме за таксистите:
  • Црвено е, нели?
  • Временска прогноза

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom