Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, и ајде после положи да те видам.....

По еден предмет, имам положено теоретски дел, ми остана практичен (полесниот), утре полагам, ама кој вели дека ако имаш појак лаптоп ти е гаранција за некаков си успех.....
Ајде вечерва си реков да видам шо се работи за утре, пошто е лесно нели не ми треба многу време, инсталирам тоа програмата која е патем од 2005, и ми вели дека лаптопов мој не ја поддржува програмата оти е нов. Е да ти е*ам и среќа и се, отсега со централната од статичниот сегде ќе одам.

Драга,
Да му кажеш на небово да се расчисти, вечер месечината треба да се гледа! :cautious:
Ставив блага водичка за колибрите и ги нема :place: Мора да ми се лути што лани не ја оставив до крај на октомври. Ај ваљда ќе се појават....
Сакам да имам пари за да им изнакупам на кучињата се`. Има да имаат облека у секоја боја и онакви за ладење во лето и за топлење во зимо и за на дожд и за во вода... И околувратници во истите тие бои и поводници исто. И ќе си ги координирам со мојата облека. :love: Убаво е да се сонува....

Тешка болест е шизофренијата, јас на слонот му оставив кикирики во двор ама не дојде :(

1546117_10152145694333614_1544822678_n.jpg

Ete taka.:pipi:[DOUBLEPOST=1397546507][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Поефикасен сум од саобрајчајна полиција :icon_lol:, и пишав на професорицата на фејсбук во порака кога ќе оди на работа полека со тоа колата на ќошот оти тука внук ми си игра :icon_lol:,мислам фино културно, ај те молам ако сакаш :icon_lol:, и сабајлево вози по пропис стоп знак застанува прва брзина чека чека :icon_lol:...

Ми го направи денот, јас сериозен и скрстени рацете на стомак и набљудувам така пред комисија нема полагано ебаи мариоскио :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Вработи се.
Оди на работа.
Ожени се.
Имај деца.
Не гази ја тревата.
Гледај ТВ.
Почитувај го законот.
Штеди за старост.

Сега повторувај:
ЈАС СУМ СЛОБОДЕН.

оставив пари за солидарност да јаде некој без пари.....

ама јас сум од тие ретките кретени шо го прават тоа и ќе пропадне проектот кој е превземен од другите европски држави.

нема врска....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom