Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Нека ти е наздравје изборот.

@Ставрогин тоа е бројката на администрација +/- некој од фамилија, затоа се добри изборите да можеш да видиш како стоиме со административните цицачи.

Машала 400 000 администрација, да сте живи и здрави.

Драга, 15 км истрчани што со трчање што со лижење бекатонки ама битно не си ги осеќам нозеве. Умреа изглеа :S

гледам на фб сите се расфрлаат со за или против аргументи во дебативе за вакцинацијата. Вклучувајќи го и поетов наш вевчански :cool: гледам исто и дека медицински лесен факс да ти бил, сите сета ја разбираат, јас па глупа мачи се, фрлам ова кабливе и идам од есен на медицина и тоа вонредно.

Драга, мислам дека сум ти единствената пријателка што влегува од каша во каша. Ама пусто срце ај нареди му.
Ме расплака една глетка вчера. Се враќав од викенд. Миневме низ едно село. Стадион преполн со публика, хероите им играа. Сите беа срекни некако, викаа.....А покрај стадионот гробишта и еден осамен старец кој најверојатно седеше на гробот на својата жена. Беше потпрен на бастунот со главата наведната надолу. Плачеше. Ме расплака и мене. На сите ни фали по некој во животот, а животот е суров и ни ги одзима оние што најмногу ги сакаме. И колку да се сите околу тебе среќни, и колку да грее сонце надвор, само душата си знае...

Драга, еден колега опишал една интересна ситуација:

iaTAVk5.png

Passed down to you...
Низ какви све трагедии луѓе поминувале низ воениве периоди а денес гледам најголемите „патриоти“ се лупаат во гради за воени состојби, а рака сечам први ќе се за возот у европа, оставајќи ги оние кои вода у очи немаат во најголемата каша попара што и самите тие патриоти ја створија со нивните партиски интереси. За секој патриот задолжително е барем 4 дела од Ремарк да ги прочита и да направи некаква рецензија во својот ебан разум ако го имаат.

So says Saladin...

Јас за секогаш ќе останам со ставот дека луѓето се нечива механичка грешка, пропаднат проект, мисија. Ние сме вирус во природата чив имун систем пополека попушта!

Picture 1413.jpg ........што тоа вакви некој знаци клаа во Карпош вчера.[DOUBLEPOST=1397512484][/DOUBLEPOST]Picture 1414.jpg а пак во Гази Баба, пак вакво нешто

Мене ми е тешко што го читам. Недај боже да сум поет, којзнае како би се осеќал!

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Mi se ojt ohrid. Ke idam da polozam. Ke midaat da vozam ehehehehe :-D kakopadane
Sea grujo avtopatista koa ke ni izgradii eheee hahahhah :-D
Aj cao ucam demek :-D

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom