Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ја чекам неделата со сета душа иако не ми е мегу омилените денови :icon_lol:
Не дека е празник, туку постои друга причина.
Ден кога многу работи ке ми бидат на дланка... Ден кога ке прегрнам една многу важна личност за мене.
И секој пат кога ке помислам на тоа ме облива чувство на срека..Како и сега.
Нека биде така, како што посакуваме... Нека оди се како што треба. Друго и не барам...
Јас барем се задоволувам од ситни работи. Малите работи ме терат да бидам весела..
Имам се што ми е потребно.
Се опуштам со убава музика, џус и десерт.
Совршен ден.

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Замислете си дека секој четврт човек во Македонија е задоволен со тоа како живее во моментот, додека половината не се заинтересирани за тоа како се живее во државата и му е сеедно.
Е па другари нема љутиш кога не есапеле за пиперкари, полтрони, продадени души, проста маса и робови во одредени историски книги и дистанци.

Не знам шо ќе се десе у гот. Сеа ќе глеам. Не е могуче да ме спојлне нeкој. yey!

Галама иам тука ќе вадам слушалици.. :-D

Тие заради кои те боли стомак од смеење, тие со кои можеш да се радуваш како мало дете и да тресеш глупости, а да не бидеш сфатена погрешно, е тие да си ги чуваш во животот. Мори лепотице!

A mor....

Ne znajs kolku e cool da si jadis marulka i krstavici so lazica:cool:

MME na toj so ja zede viljuskata:mad::vozbud:

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Знаеш што?15 години чекамо на некого да му текне да ни го реновира единствениот спортски центар у градов,и еве дочекавмо,нормално избори са,и мора да се покажаат.И се радуваш ко мало дете одвај чекаш да ги видиш новите кошеви,си викаш конечно да ти е мерак да играш,арно ама што наоѓаш.Замисли бе едниот кош го направиле 3,50 наместо 3,05:pos:,али ко видоа дека го усрале,другиот кош ни го напраеле 3,15 демек еве ви понизок:tapp:.Арно си реков ја од оваа држава немој ништо да бараш,биди си задоволен од тоа што го имаш.

Кој ќе јаде јагнешко за Велигденов на тешки маки сум, а месото ми е намалено мнооогу. Имам мака ми излегоа рамената не можам да ги вратам а трицепс и грб цел ден вежбам полека методично со план и програма. Временската прогноза е да залади од утре, го гледам внук ми моментално пред мене за неговите пет години носи гардероба 12 бројка, тоа е бројка за машки деца од 10 до 12 ѕверка има да биди уште од сега се гледа :icon_lol:.

Да ве ебам пијаници, коцкари, манијаци, макроа, кај се најдов само јас нормален тука ме испустија...

се е глупост.....нема да има никаков ефект ниту пишувањето.....ми се собра така фино лепо и ми излези видеото на фејсбук од толку гомнаници.
На момент се утешив дека некаде во светот е океј да си просечен,да си човек,океј е да си различен.
Некаде имат луѓето свест и култура без разлика на образованието.....

тоа не е за нас,ние се усравме уште 1 ден кога како стока не знаевме во ред да застаниме,смрдевме,ама не оти бевме не бањати и испотени од 2 дневно патување,смрдевме од не култура и глупоќа.

драга

ми се најавуваат на гости иако не сме се чуле поише од година дена, али ај, на проаѓање биле од тука, немале каде да спијат. дознавам од други кога точно ќе бидат кај мене зашто нив ги мрзи да пишат откако си обезбедиле престој. од трети дознавам дека денес во 11 се слетани...сега е скоро 19 и сеуште не ми се најавиле кога имаат намера да се чекираат кај мене во хотел!!!! па имате ли осет бре луѓе?!

се тешам дека задутре скопско ќе пијам...ај, ај...

Драга,

Денес во продавница истурив 2 пакувања чоколади. Ме викаат, а неам каснато некое време, ваљда затоа.
Само што си извадив новчаник да си ги платам двете 3во1, и онака нестабилни ми се видоа и дека можам да ги поттурнам, и ко за беља, само што си го помислив тоа, како ја ставив ташната на рамо, и ги закачив малце ... дум, трес, се тоа испопаѓа, 50 чоколади на земја. :facepalm:
Пола ги собрав јас, пола ги собра некој чичко од негде 40-45тина години, кој или не стоел до некоја од 22 долго време, или пак овие од 22 му се целна мета и е навикнат, па затоа беше така љубезен. Ептен слаткоречив на зборови и укезан. Знаеш де нели, сличен на оние постарите што одат по дискотеки и ги манијачат малолетните.
Сепак си кажав јас фала за помошта, културна сум си.

На факултет ништо ново, благодарение на екскурзииве, пола од предметите немам предавања, така што, имам време повеќе да акам и да гледам серии.
Уште не учам ништо. Мрза сум ептен. :cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom