Наредниот период ќе биде:У
Кога се туширам ја, увек Џоле доваџа, док си го сапуњам Коле, сапунот ми паџа доле, и му викам јас на Џоле, Џоле наведни се доле...
* Сменети се имињата на Коле и Џоле, од разбирливи причини.
Па кога ќе почнат "анонимните" анкети
Убаво испланираниов ден ми го нарушија срценцата мои, фудбалерите на Вардар.
Цепав до крст, трчав надоле, директно отидов на стадион и изгубивме...

Нема да биде единствен пораз полусезонава, допрва ќе губиме у пм
Денес на Водно ако не поминаа 5000 луѓе, глава сечам. Ама се инвалиди во глобала, со бусче до средно, со жичара до крст

И јас да се осеќам кондиционо надмоќен над некого. Како сме ги шишале сите по пат, како брз воз бевме
Нови рекорди, саат и 12 од Пржино до крст, 23 минути од крст до средно, и тоа 5 минути изгубивме во разминување со други луѓе, премногу препреки на патот

Какви 500 калории, милион калории потрошив, кога дојдов горе, бев црвен како гз на мајмун
Решив да се шверцнам за враќање од средно до Рекорд, во милениумскиот и одма наидувам на несекојдневна ситуација.
Само во Македонија, во климатизирани автобуси не пуштаат клима. Полн автобус, сто степени внатре.
До нас стојат неколку девојчиња и одеднаш едната паѓа доле.
Другаркиве никаква реакција не даваат, сите дремат, и конечно капирам дека девојчево се онесвестило. Ја дигам горе, утрчува една жена и и шпласнува вода во фаца

Јас екимот, викам провери и го јазикот да не го голтнала, пола автобус ме гледа бледо дур се дерам по шоферот да застане. Застанува и ги остава in the middle of nowhere. Се освести девојчево колку толку, и го подадов моето среќно шише со ладна вода од средно и ги оставивме во пустелијата. Пулсов повеќе ми се крена во ситуацијава, него ли со темпото диктирано од другаров на идење до крст...
Во Македонијава можеш и да умираш, од 100 луѓе, дали 2-ца ќе ти помогнат
P.s. и се изнаслиавме на крст, да го овековечиме моментот со некои кајганџии. И ги гледам сликите, и грд сум да си ебам векот

Ах кога имав коса порано