Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгано, (да пишам и јас прв пат тука) подобро Икс-фактор да си гледав

Баба ми налутено влегува во собата и ми вика што човек си ти бе? Ништо не те интересира никакви квизови, пејачи и серии. Ниедна турска серија не успеа да ти го сврти вниманието.
Вечерва цел свет гледа x-фактор, а ти фудбал. :facepalm:

Во петокот едни роднини ги носев од автобуска до болницата и кај рамстор наеднаш извикаа: застаниииииии не е ова патот ние немаме одено од тука, каде не носиш? За момент се осетив како да глумам во никој филм и сум киднапер. :vozbud:

Draga
Da se zabranit (posto log out e privremeno resenie) fejsbuk i tviter ko ke imat nekoj nastan koj masovno se sledit, da nemorat da doznam za idiotizmot koj me opkruzvit, za debilniot kreativizam koj slucajno site go poseduvaat na fejsbuk i tviter a vo zivo ne znaat dva zbora da svrzat. Kako da ne e dovolno toa sto go mislis da im go kazis na svoite najbliski, na onie koi ti znacat, ne, ne e toa dovolno, morat i nekoj lajk ili retvit da soberis za da prodolzis da konsumiras vozduh.

.::salut::.

Бикоз бемти x factor и колоквиумска... имало забавни работи на јутјуб:

ТРАКТОРОТХ
Genre: Agro Black Metal :cuc:

Драга,
уште никој не ти кажа дека тепаше Даниел? :confused:

Dva pati u zivot iam pocustvuvano patriotska ljubov kon tatkovinata

Prv pat koga vlegovme u polufinale kosarka (onaka se vozbudiv bas, mi doagjase da vreskam).
Vtor pat koga Daniel Kajmakoski od Struga pobedi na X Factor.

Наредниот период ќе биде:У

Кога се туширам ја, увек Џоле доваџа, док си го сапуњам Коле, сапунот ми паџа доле, и му викам јас на Џоле, Џоле наведни се доле...
* Сменети се имињата на Коле и Џоле, од разбирливи причини.

Па кога ќе почнат "анонимните" анкети :icon_mrgr:

Убаво испланираниов ден ми го нарушија срценцата мои, фудбалерите на Вардар.
Цепав до крст, трчав надоле, директно отидов на стадион и изгубивме... :нинџ:
Нема да биде единствен пораз полусезонава, допрва ќе губиме у пм :unsure:

Денес на Водно ако не поминаа 5000 луѓе, глава сечам. Ама се инвалиди во глобала, со бусче до средно, со жичара до крст :icon_mrgr:
И јас да се осеќам кондиционо надмоќен над некого. Како сме ги шишале сите по пат, како брз воз бевме :icon_mrgr:
1537942_10203383046526092_1859607063_o.jpg
1921105_10203383046446090_1965726535_o.jpg
Нови рекорди, саат и 12 од Пржино до крст, 23 минути од крст до средно, и тоа 5 минути изгубивме во разминување со други луѓе, премногу препреки на патот :нинџ:
Какви 500 калории, милион калории потрошив, кога дојдов горе, бев црвен како гз на мајмун :pos:

Решив да се шверцнам за враќање од средно до Рекорд, во милениумскиот и одма наидувам на несекојдневна ситуација.
Само во Македонија, во климатизирани автобуси не пуштаат клима. Полн автобус, сто степени внатре.
До нас стојат неколку девојчиња и одеднаш едната паѓа доле.
Другаркиве никаква реакција не даваат, сите дремат, и конечно капирам дека девојчево се онесвестило. Ја дигам горе, утрчува една жена и и шпласнува вода во фаца :D Јас екимот, викам провери и го јазикот да не го голтнала, пола автобус ме гледа бледо дур се дерам по шоферот да застане. Застанува и ги остава in the middle of nowhere. Се освести девојчево колку толку, и го подадов моето среќно шише со ладна вода од средно и ги оставивме во пустелијата. Пулсов повеќе ми се крена во ситуацијава, него ли со темпото диктирано од другаров на идење до крст...
Во Македонијава можеш и да умираш, од 100 луѓе, дали 2-ца ќе ти помогнат :icon_mrgr:

P.s. и се изнаслиавме на крст, да го овековечиме моментот со некои кајганџии. И ги гледам сликите, и грд сум да си ебам векот :pos:
Ах кога имав коса порано :pos:

Драга...

...ете конечно после мене некој да направи нешто добро за Македонија. Товарот кој го носев со Бамбер Бриџ, сега му го препуштам на Даниел Кајмакоски да го предводи со песна каде и да оди. Со среќа мајсторе :)

Драга,
Well, that didn't last long. Почнувам да верувам дека неможе да има другарство меѓу машко и женско. Али ако размислиш убаво, тоа е кога си стрејт. А кога си би, неможе да имаш ни другар ни другарка? Онака, чисто информативно. :unsure:
Тапа ден..... I should know better....

Драга,

Само јас ли не пратев X фактор и стварно, ама ич не ми е гајле кој победил?
Мислам, сериозно, не ми е гајле.

Спијам драга, спијам после некое време на пореметен живот.
Се налакирав, па може после едно 3 недели, конечно.
Си зготвив нешто што не е макарони и пица.
Само уште некој ден и ќе си одам дома. Ејјј дома, после точно 7 ипол недели, скоро 8. Седум недели не сум ги видела моите, а богами и не ги слушав често периодов.
Брат ми ќе идел на регионален англиски. :love: Изгледа се исплатија тие нервозите кога го учев to be со него во 5то, а и после тоа пак многу се замарав за да научи нешто ко што треба и да има некоја основа. Веќе 4-5 години е оставен сам на себе, али сакам да верувам дека и јас сум имала нешто врска со тоа.
Времево е супер, и два дена си се шеткам само. И си ги изгледав заостанатите епизоди од Suits.
Иам и нови наочари за сонце, they were a gift. :cool:

Чекам резултати од еден-два предмета, и уште тоа ме копка. И ПМС ме фати, порано од обично. Стрес, време, тотално ден-ноќ обратно, и тоа е што е.

ДК, само да те поздравам, долго време не сме се виделе...

Добро утро кајгич, одамна ти немам пишано па онака сега случајно викам да те поздравам. Иначе да ти се пофалам за 1 саат имам колоквиум, а книгата не знам како изгледа, а не пак да имам нешто научено(имав цел викенд слободен). Почнува политичкава кампања веќе нема да може да сд гледа телевизија на раат покрај турскиве сапуници уште ова ни требаше. Не знам друго што да ти кажам, имај убав ден се гледаме после :love:

драга,

отварам сабајле фејсбук и дури (скоро) криво ми падна што бар еднаш не го видов кајмакот како пее. ај едно честито и од мене...
него од утре 4 дена швицаркса, после викенд португал, јупи јупи јееееее!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom