кога ќе и ги видам сликите и статусите на една школска ми иде да се качам на столица и околу мене да запалам се и да вриштам ко јованка орлеанка во филмот што беше
одам да си легнам секако умот не ми е тука за учење
Треба некако да им се докаже на девојкиве дека ако се сликаат на сред нива,не гледаат у камера(читај поглед у будучност) и ја цитираат Лајла Грејс или Дарко Лешоски воопшто не е кул.
Кајган-ке
интересен е животот. убаво рекле Човек учи додека е жив , а јас денес научив што значи Parkett Rechts Reihe 4 . И тоа научив од нет.
Во март и април ми се пружа невидена можност лично да се запознаам и разговарам со една голема “ѕвезда“ без посредници .....еден од најинтересните интелектуалци на денешницава , вистински професионалец во својата област, личност со неверојатна судбина, човек кој ме воодушевува, јас просто на просто го обожавам и му се восхитувам .Но тој ќе гостува во Минхен и Берлин-билет се купува од сега, арно ама јас до сега не знаев што им значи на германциве на билетот овој Parkett
Полагаш задутре? Супер, време е да те фати грипот. Па у пичку матер, да ти ебам и кафетин и чаеви и тоалет папир шо ја користиш за нос, побаксузен сум од главен лик во турска серија!
Ајде сите таму бегајте во новата тема на новиот член,не се мотајте тука...
за лижење е работата.
---------
мое време:
школо, па полнолетство.па ЈНА,па работа,па армасување,па свадба,па љубов,
ваше време:мала матура,па љубов,па гинекологија,па секс,па гинекологија,па полнолетство
Бејбе - може си ебено џанкериште, може си нереализиран актер, може си квази писател, може си шмизла на стенд ап, се може да си. Може и текстов ти е по нарачка, али добро ни го спопика! БРАВО!
Еве и топлиов јануари, е сигурно наговестување дека сме се поблиску до пеколот!
Пола луѓе се уобразени, разлигавени циници кои изгледале две сезони од Хаус и мислат дека мораат на се да промрчат, се исплукаат, пошто нАли нивната несфатена интелигенција ги прави над сите останати обични смртници или “сељаци“ по нивно. Останата половина се фанатици со кои не можеш муабет да направиш, бидејќи и тие се експерти за се и сешто и така јас сум ти заглавена во меѓупростор и си лутам навака, натака, трудејќи се да го избегнам неверојатниот наплив на негативна енергија која ја шират овие групи на луѓе.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.