Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Draga neznam kade da pisam pa ti pisuvam tuka
Pocnaa da se javuvaat izbori se blizat da se angaziraat luge mora Pocnaa da se javuvaat
Mora da trcaat neli. Od2006 draga od ebanata 2006 trcam nadevajki se deka mozebi nekoj ke mi pomogne bar malku vo zivotot od taa ebana partija. 8godini izgubeni od mojot zivot nadevajki se za ebana dostojna ziveacka 8 godini zivenjki deka za tie sto si trcal ke ti pomognat nekogas 8godini to propusteni sansi za rabota vo stranstvo ne prifajki rabota vo stranstvo poradi tie sto ti nudat lazna nadez. Jas mozebo kradam i nekoi sto gi znam megutoa jas tos sum go pravel za da prezi eam i ako sum kradel sum kradel od tie sto imaat a vie vie gi kradete godinite na lugeto im davate lazna nadez deks se ke bide vo red Kradete zivoti covecki.
Eden sovet do site ne trcajte po partii i ne im veruvajte pominete vreme so lugeto sto vi znacat ne gubete vreme vase vo bilo koja partojs bidejki ne vredi trudete se sami da uspeete i ne cekajte pomos od partija bilo koja zosto godinite ke vi pominat a vie ke izgubite dragoceno vreme nadevajki se deka ke vi pomognat od partija so nivnoto nudenje lazna nadez

Krivo mi e samo sto me izgigraa i sto veruvajki im na niv za podobra idnina izgubiv dragoceno vreme i sandi sto sum gi propustil veruvajki im na nivnite vetuvanja za podobro utre
Se nadevam nema da se izbrise mislenjevo pozdrav

Драга
можеби премногу паника кренав околу нешто што се случи, али јбг не сакам да оставам на случајности :unsure:
Поклонот кој ми го даде Дедо Мраз денес ми поклони нешто преубаво, пресреќен сум ми го разубави денот :love:

ДК
Има подобро чувство од тоа кога ќе се разбудиш да видиш дека си положил предмет што те измачувал 2 години. Ако се разбудиш и видиш дека си положил предмет што те измачувал 4 ипол години ;) Шта то беше хидраулика...

Кајгано ако имаш фејсбук не се пуштај цел news feed ќе ти биде со слики и видеа од Тоше. Еве и на постов ќе го ставам Тоше, пошто мора...не дека другите денови е забрането..

todor-gecevski.jpg

Кајгано не можам да го сфатам значењето на реченицата Среќен роденден, употребена за веќе мртов човек. Како тоа ебено е возжно да му биде среќен роденденот?
Зарем со среќа не се карактеризираат само живите суштества демек? Како тоа мртов човек може да очекува среќни мигови? Ќе се жени, ќе му падне лото, ќе добие 10-ка без труд, ќе му се роди дете......или ајде ради реда, да шибнеме нешто колку да сме во тек. ....

Знаеш, беше интересно ова со Сунѓеров Боб некој период али станува ептен досадно.

П.С. Да не беше Кајгана немаше ни да знам дека му било роденден на Тоше. Си ги обожавам пријателите на ФБ.

Ми треба ексфолирација, не на кожата, ами на душата и срцето. Да се ослободам од сите мртви клетки, оние кои од страв се натрупуваат едни врз други формирајќи навидум непробивлив емотивен ѕид и ги запушуваат моите канали за љубов и верување, тие кои секое чувство го закопуваат со милион прашања и дилеми, со страв и недоверба. Let it be, веќе еднаш, предај се...
Дупла доза џез, модри усни од вино и замислени тие бакнежи на моите дланки, ве молам!... прифаќање. Такви какви што сме, ако се сакаме...нека се сакаме бе. Нека трае, колку што треба да трае, што и да е, нека биде.
Па...

Драга,

Јас само да те чкртнам, да оставам знак дека сум поминал денес тука :D

жал ми е :(
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 03:37 ---
Драга,

Јас да те чкртнам, да оставам траг дека сум бил тука.

п.с. Како што имам кажано неколку пати... ништо ново и ништо што би ме изненадило. Ама зашто ?

Не ми се верува дека чувствувам тага што заминувам од Myassedonia! А секогаш си одев со горчина во душата и огромна разочараност... Да не беа луѓето што ги сакам овде, ќе помислев дека некој ми всадил патриотски чувства. :icon_lol:

К,

Најјакото е на крајот кога кредитите од факлутет ги броиш како ситни пари за да запишеш 3та година начисто. :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom