Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, неможам да заспијам. Се мачам од 1ипол. А за 10 дена пак се почнува со учење, со полагања....е тогаш Кајги само шо ќе ја видам книгата - кома сум! И се дрогирам со кафиња и свашта, само да се задржам будна.
Па може ли да сум толку наопаку...

Драа Кајгано
Вечер е петак, а попладне четфртак:ROFLMAO:
Не шалу се
Немој одма да вртите календари сс згодни цурице

Нема да искачам нигде,ке си прау шпагете сс морски плодови,ке пролистам неколко дешафке од Агату Кристи,фулон лајнап доообри документарке на Нешнл Џеографик,некоја добра текма и мирна глава, ни техаце ни алкохол и гужва, сам па како знам : )

Имај убаф викенд ти и тфоите Кајгаџии
smajli_sto_bocka_kako_ruzu.jpg

Драга,

Знаеш што ме вади од такт во последно време? Оптимисти.
Ебано вечни оптимисти со розеви очила и што гледаат ебани виножита за секоја работа. Живеат на планетава, во државава воопшто?
Ау да, ако некој се најде увреден во ова, ич не ми чуе, нека скрола оти нешто позитивно во постов нема да најде. Да не им упропастам ден де.

Некни се најдов во дискусија со оптимист. Дојде до муабет дека и ако работиш со диплома ко чистачка во државава, пак треба да си среќна, оти духовното е битното, ако си имаш љубов и деца, тогаш тоа било занемарливо.
Како, како, како .... Не знам, стварно не знам.
Али ок, ова иде од личност која има 5-6 видови на пудра и уште си купува, што нема апсолутно никакви љубовни проблеми и се иде ко подмачкано, од раскинување ни Р нема видено, 4 години на факс си ги помина само шетајќи се до таму и учејќи колку јас за една, на колоквиум си нема паднато, значи не ни знае како е да се осетиш мизерно иако си се здробил учејќи.
Дали ме нервираат такви личности што не ни знаат дека ги чека Агенцијата за вработување после дипломата? Многу.
Сега да се разбереме, не сум јас песимист, далеку од тоа, и јас гледам да се релаксирам со мали нешта, како нов лак и да си се излакирам, но јасно ми е дека повеќето од времето повеќе од работиве што ги гледам околу мене ми сметаат.

Друго. Вчера се случи работа што мислев дека никогаш нема да ја доживеам.
Јбг, се случи. Порано не знам што ќе направев, сега сум толку рамнодушна кон се, јас стварно не знам што ми се случува. Не знам, врска неам, последниве неколку месеци, тотална кома, тоа е ужас. Само некои ретки моменти во кои уживам и тоа е тоа.

За факултет, неам што да кажам. И последниов што го полагав, не ми стои ни тоа розово дека
ќе поминам, затоа се туфкам од вчера да му пишам мејл на профето, не објавил резултати, да сме му пишеле. Ма дај. Страв ми е да му пишам, ќе ми врати паднавте за 2 поена колешке, ко претходниот пат и ќе го фатам пенџерето.

Чекам да ме носи на лулашки мрднатиов, сакам да се лулам, да, ептен.
Ми е гајле, и некое дете ќе кренам, убаво ми е. :D

Легнав да поспијам пола саат пред испит да ми олади мозоков, за тој пола саат 5 мина се јавија, жити спиењето, сеа пак треба да се трујам со апчиња. -_-

Драг/а LYN,а јас направив Твитер и од што немав што да твитам,го избришав.
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 15:01 ---
Драг/а LYN,а јас направив Твитер и од што немав што да твитам,го избришав.

Че и речам паднав у депресија и не спремав многу ако сакаш да ме пуштиш ок :pos:

уште колку имаш за полагање,до кај си,шо чекаш,оти не учиш, џоа мајка му ми го плаќа... :icon_lol:

шо штедиш,зош ти се пари,парите у гробот ли ќе си ги носиш :pos:

Кајги која несреќа треба да бидеш да погодиш ТОЧЕН резултат на ракометен натпревар, а да не бидеш одбран од тројца за да добиеш награда :notworthy:

Кајгано, има да си ја треснам главата од ѕид!
Секогаш мора вака глупо да биде, нели?:tapp:

А зошто? Зошто да не?
Чувствуавм потреба некого да истепам!
Па згора и пола ден немаше интернет.:mad:

Кој сака да го тепам нека каже.

фак ит кога единствена занимација ти е да го слушаш преведувачот на албанциве во собрание и стариве што се јавуваат кај вучиќ за 200 грама кафе, 10кг брашно и е
мочан калолифер, абе ко комунизмот да се врати па можат луѓево за бонови да играат.

шит е денов а и времево е за никаде и кога ќе ми текни до понеделник дека ќе бидам тука ...

Kајганче!
Ај нека бидат почести ваквите денови?
Насмеана сум без некоја посебна причина :X3:.
Како ми спизде по телефон еј, не знаев дека толку се секира, душиче :noze:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom