Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно првиот ден од новата година да биде како што треба.Драга,повторно се чуствувам маж.Проблемите конечно зад мене.Беа тоа гадни 20тина денови.Не му ги посакувам ни на најголемиот душман.Да мислиш дека животот ти се срушува,да мислиш дека цел живот ќе си никој и ништо,помислуваш на оние моменти од минатото кога не си бил среќен и сакаш повторно да се вратат само да го немаш тоа гадно чувство што го имав до неќни иако бев најсречниот човек на светот,но без едно нешто.Тоа беше тоа поради кое мислев дека многу работи ќе се срушат над мене. Се враќам повторно,овој пат решен сум да отфрлам еден порок,бидејќи си го ветив тоа уште кога бев психолошки нестабилен,нон-стоп мислејќи на тоа.Ме поремети дефинитивно,на сам ден Бадник,станувам и плачам.Но,сетоа тоа е зад мене,после 20 пеколни денови,продолжувам со нормален живот.
Незнам сеуште дали верувам во Господ,но секогаш знам дека кога ми било тешко сум го молел него и секогаш на крајот доброто победувало.
Од утре смирено и тргнувам решително,кон нови успеси за мене и моите.

добро драга моја...што пиииииип се десило вчера што сите зборат за кајмаци и матерни језик? О.о

Денот ми почнува феноменално отпосабајле.....

Започнува со индиска серија, шпанска и за на крајот да завршиме со турска.

:love:

Драга К,

Морам да ти се пожалам, имам голем проблем со спиењето некогаш премногу малку спијам, но има денови во кои спијам и по 27 саати... знаеш тоа воопшто не е во ред, не можам да дојдам во колосек. Не го кајганче се изнаслушав музика ова јутјуб цел свет е, одиш пушташ една песна од страна друга песна,па друга песна и ајт отиде времето. Не го драга К, мобилниот помалку ми ѕвони девојка ми... што е тоа само 16 повика дневно? :( Не го драга к, ти арна си? викаш арна си била...фала на прашање и јас сум добар само што ќе излетам :icon_lol:

Ej драга К, Дај жити се кажи им нека намалат со она "еуфоријата" за Даниел Кајмаковски па стварно го отекоа, човек да не отвори страница,фејсбук. мислам дека ако отидам во некое јавно веце ништо чудно постер да начекам и од Даниел... :sick:

tumblr_mzej18JChs1suvyj0o1_250.gif

d
koga ce gi vidam prasanjata po hemija utre, a ce ja spremam 5-6 saata samo....... disko disko mi pise ocena i vika so e voa site isti ce mislat gi prepisuvame.... :tapp: :icon_lol:

Знам дека забрануваш политика и те поддржувам во тоа, избриши го постов ако го сметаш за таков, ама брат што е многу - многу е бе. Ова е веќе потсмевање со човековиот ум еј. Еве ти сликовита реалност на македонскиот лековерен народ.

z1a.jpg

Не завземам или бранам нечија страна, ама усулот е одамна избеган од нашиве простори, страшно.

Во земјите од западна европа ако сакаш кај некој да идеш на гости треба да се најавиш пред 1-2 недели . Кај нас на кој кога му текне доаѓа на гости.
Простото Македонче не го интересира дали таму кај што ќе иде им е време за семеен ручек, одмарање после работа, дали детето им спие или дали имаат нешто планирано.
Од сега на вратата ќе пишувам дома сме, ама не е време за пречек на гости. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom