Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Дај, дај ми свои усни да ги љубам
Нај, нај, се до зори злато мое
Рај, рај е покрај тебе штом те сакам
Знај, знај, се ми годи безмерно

Дај, дај ми свои крила јас да летнам
Нај, нај, се до зори злато мое
Рај, рај, во твојте очи ѕвезди бројам
Крај, крај не ќе дојде никогаш

Драга на девојка ми и тепам романтики у 5 сабајле :love: Некој сабајлево нема да спие :X3:

Dear,

Посакувам многу работи во моментов, како на пример да го знам пола материјал кој го учам (не барам цел оти сум скромна де), да можам да направам една работа која нема да ти ја откријам, една личност да биде тука, да правам бед бед тингс со неа, да оздравам уште утре, да можам Њот да го натерам да позира во природно издание за Кајгана весник, да си ја прчам на некоја плажа наместо да се гушам во скопскиве магли, итн, итн. Ова се само дел од работите кои ги посакувам.

Дел ќе се исполнат, знам.

Драга,
Вчера цела ноќ ја преседев. Бркав вампири, а подоцна си гледав Македонски народни приказни. Заспав дури во 4 поручек и станав во 8 вечерва. Спиев само 4 часа.
Денес најверојатно, пак истото.
Турли тава ми е во главава. Ниту знам што ден сме, што дата сме...
Само знам дека одвај чекам да дојде 7-8 саат, да останам сама дома и да си ја откитувам елката. Попаметна работа очигледно немам. Ме дрма нешто, ми се чисти.
Да искористам, оти ретко се случува ова... чудо.

Кајгано ти текнува кога главна атракција на нетов беше Харлем Шејкот и кога се собираа дечишта на плоштад да глумат лудило па потоа се појавија и хејтери на таа група и неколку недели по ред тоа беше главен муабет ?
Ни мене.

Кајгано
Личи ли ти Груефски на Фифита? :ROFLMAO:
Истикур само друга пичка, исти фактор само ипсилон место икс.Кој преставници смо ти ми еј, прво Боки13 па после Фифи...

Што зимо е ова бре К....
Абре после ратот кога бев маалски копиљ кога ќе фатеше зимо,е тоа беше зимо,
снег до колена ни военине стари џемсови неможеа да ја качат угорнинана кај ЦК,
а на пајтоните им ги вадеа тоа тркалата и ставаа самоизделкани скии и тоа по 2.
Што бре не се сеќаваш, епа кој ти е крив што не си МОЈА ГЕНЕРАЦИЈА “42.

Ме содравте од пари земање, душата да Ви ја дам?! :mad:

-Ај то шо треба да платам, ама нема начин на кој да се плати, односно јас немам/не знам. (првото е поточно "немам картичка")

ДК,

Преку тебе апелирам до кајганаџиите да си ги вратат стаарите аватари.
Помина и НГ и СНГ, доста беше.

пс: а таман помислив дека спирос се преобратил :)

Драга...денес се влечев по државни институции.
Чекав саат ипол за некои ситници
...ама за да си спасам нерви од нервните тетки кои се вработени затоа што ''поминале'' психолошки тест...си ставив слушалки на уши и :свиркам:

Денес ќе ја преслушам Florence + the Machine...мелем за уши е. Релаксира....и плус сонце ми грее во соба. Погодок. :pipi:

Draga...
Vo poslednite 4 dena imam spieno 9 ipol sata...mislam deka da me nekoj dopre ke padnam :eek:
No sepak kajgi ne se zalam...dodeka nekoi posakuvat partnerot edno iznenaduvanje da im priredi ovoj mojot sekoj den me ostava bes zborovi...romantiki tepa uste sveci mu falat:P

:P:unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom