Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Сабајле бев да проверувам крв и дадичката што ми земаше ми вика „Много убави вене имаш.“ :X3: Фала бе. Ваљда. Утре кога ќе се чувствувам лошо да ми текне дека убави вени иам. :icon_lol:
Не знам што се чудам па и ја, да бев на фризер, косата ќе ми ја пофалеше. :D

Кајгано има некои што не су тачни што дискутираф.
Цитати од библие,јутуб клипчиња,ма што е важно што е сфето тројстфо и дали постои бре

За мене сфето тројстфо е моја неостфарена тројка,секс у тројку,ја тинејџгрл и њена млада мама
Боље ке си прау такфи филмчиња него да се филмам за еволуцију на религију,кој прф почна и што е сфет устфари

Олимпија га прифати новогодишно капче, још Леандра да га прифати и ке спију на раат : )
Абе ја и они две смо сфето тројстфо:ROFLMAO:

Поздраф до сфи религиозни и нерелигиозни

DK!
Pogledaj, da li vidis stvari kao ja
i osjeti kako vrijeme moze stat' na tren
Pogledaj
ljudi zure se, a u istom krugu vrte se
a krug zivota trosi se
svi zive brzo, a ljepota promakne
3dcffb6e1a56701e64d4cd5348f15122.gif

Е ај кажи ми ЗОШТО ? ( а и овде по темиве читам ) секаде ви сметат старите лица.
- во автобус
- дома
- на работа
- по улица
- на форум
Е, а има само еден пат со само еден правец што води на местото каде се сега тие наоѓаат а и вие ќе стасате на тоа исто место по некое брзо време-никој не го промашил

Како да се облечете за Нова Година според хороскопски знак....:facepalm: Шта реќи, кој поруку послати? Коме?

Ми се патува некаде, сама. Да шетам по тесни сокачиња, да слушам убава музика, да пијам различни видови кафе и пиво во мали кафулиња... Е тоа сакам.

Dear K,

требаше да бидам исцелител... ем пари ем популарност. Го кривам образовниот систем. Никој никогаш не ми кажал дека постои професија исцелител. Наместо тоа, ни поставуваа глупи бескорисни прашања од типот: Кој сака да биде астронаут? Видиш, за астронаут беше тепачка пошто сите сакаа да бидат тоа. Нормално, никој не ни кажа дека Македонија нема вселенска програма а ќе имаме врбата кога ќе роди грозје. Единствен астронаут што го имаме е Спиро кој неповратно е изгубен во Универзумов, иако никој не знае која програма ја користел да стигне таму. И додека ние учевме за Јуриј Гагарин и Герман Титов и сонувавме да бидеме како нив, луѓе се обучуваа да станат корисни за општеството и да работат професии од кои може да се живее убаво и кои се ценети од сограѓаните, роднините и пријателите.. Како на пример исцелител, поп, стечаен управник, лихвар... ја како мал не знаев дека постојат овие професии, со исклучок на попската ама мислев дека тоа го прават од љубов кон бога и во слободно време. Исто така, образовниот систем потфрли да не подучи за кои професии е потребно знаење, а кои професии може да ги работи секој дебил. Доцна е сега...кога не ми кажаа во школо, барем да го послушав Вито Корлеоне кога му викаше на Мајкл: „Микеле, синко, не го сакав јас ова за тебе, ех... јас сакав да си некој важен... пратеникот Корлеоне, портпаролот Корлеоне, тв водителот Корлеоне... некој...“

Штета драга... а ќе бев добар исцелител. Муштерии на форумов, колку сакаш...

Прееска решив да ја користам паузата од 30 мин и викам ај ќе излезам надвор од работава, малку да се излуфтирам...Искачам и кога почна да ме пече внатре во носот, мислам дека до мозок ми продираше болката, очите почнаа да ми солзат, дури на гадење почна да ме тера...Значи или ја сум премногу нежна или воздухов во Скопјево е загаден 100 пати над нормалата - трето нема...Арно е што сме сеуште живи...
Иначе за тие што ќе учествувате во наградната игра со фискални сметки, да си ги однесете лично во Лотарија, затоа што од извори од внатре во пошта дознав дека тие не планираат илјадници коверти да ги носат секој ден до Лотарија, туку ќе ги паркираат во најблиските контејнери...Значи ова лично од пошта вработени ми го кажаа...

Ех,значи за некого нема зима годинава - ќе се грее со коверти од потрошувачите.

„ Mу местиш типка и му ја оставаш куќата празна за вечерта, за на крај да глеаш кај шо и се пушта на твојата... Ебате кретенот. “

- Исус за Јуда, кога имале по околу 17 до 20 години
( ИЗГУБЕНИОТ КИТАП Е НАШ!)

Драга

Зар има ли поубаво нешто да седиш дома на ладново време, пред компјутер, со пуштена печка, и пред тебе топло какао...? Фали надвор уште снег да врнеше, ама....
Моментално ја слушам песнава што ја ставил Парвати од Монти Пајтон, и ги слушам баш овие зборови

"Life's a piece of shit
When you look at it"

Ах бре Јувентус, бе се да ти ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom