Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, денеска сите сакат соба да рзервират у мојо мозок и со бормашина да бушат. Не, озбилно, превише луѓе денеска ми идат на живци.

А, да. Тексто у оваа песна слободно може ќерки на мултимиљардери да киднапира. aww

Љубена
ми стигна известување дека три години има како се дружиме :love:
и така денес добро ми оди, значи целиот сум среќен, најсреќен :X3:
уште спортска да упали и може да се гине (y)

Kajgo resenije za odmor NEMA...dogovoro za prodolzuvanje na raboten odnos NEMA a znam dekka go prosolzija...plata NEMA pa dobro be sto ima mamata mu?
vrv na se najdov eden peder ciganin sto gleda na kafe pa da vidam so ke kaze tipov...svariv kafe i ssea da vidam so ke kaze :P

Кајги беее :place:
The Black Keys на ИнМјузик во исто време со 3то коло од Светското....не е фер ова!

Кајги знаеш ама сум нервозна!!

Значи зборот ''позајмено'' луѓето грешка си го толкуваат. Дефинитивно!
Втор пат ми се дешава ова. Некоја важна работа сум ја позајмила на некој...сакајќи да му помогнам.
И сега хитно ми треба и се молам за да ми ја врати. Изигравам будала.

Пак се докажа безосетноста кај некои луѓе.
Наместо мозок, бубрег имаат.
Јас пак услуга ќе им правам.... која будала.

Прост народ точка

Д.
по тапа ден сум немал. се нешто наопаку ми иде денеска. се некои глупави вести слушам. ќе се договорам со некого за нешто после пола саат се се откажува (n)
глупави луѓе сретнав, а за некои што ги почитував...готово мислењето падна во вода за нив (n) многу ме разочараа поединци и тоа се денеска баш се деси......љубомора, тага, бес....се во исто време ова да го чувствуваш стварно е тешко.......
башка сите колоквиуми што се закажани во една недела...секој ебан ден.....исто како и првите колоквиуми.....ебате беља, книга немам фатено .....
добро е сега пред некој саат што си ја сретнав комшивката тука разработена, па малку муабет со неа за сепак да не е цел ден сјебан :coffee:

Picture 1113.jpg е вака ти е цел ден и ноќ другар, а потоа што... се знае...
утре истиве овие што дават мислења во фан клуб ???-ќе ти отвараат нови теми....
МИ ТРЕБА ПОМОШ за колоквиум, за семинарска , за писмена, за матурска и слично.

си гледав нешто на јутуб и налетав на каналов, и одма како и нормално си побарав песни од tool и iron maiden да видам дали имаат некоја преработка и :
пичлемиња уште пубертет немаат фатено ми рокаат ко збеснати <3 <3 <3

Ма шо те еам Кајгич! Денес, ја сум тужен као шо сум ружен, али Челзи тепа и ќе ме трпиш шо и да ти кажвам.

Рецимо, имам чувство дека се прашуваш како луѓето открија дека птиците се печалбари (да не речам мигрираат) ?

Во 1822 година у Немачкој била пронајдена жива штркица со стрела во вратот. Освен збунката, дека и покрај се е жива, научниците ко @Gregor ги збунил и фактот дека стрелата не била германска, туку африканска. После многу препуцавања, сфатиле дека штрк-ица била у Африка.

До тогаш се претпоставувало дека птиците се кријат и ја преспиваат зимата.

Дури и под вода!?

- Дури и под вода.

Уствари, тој штрк сега е препариран и изложен во музеј (заедно со уште 20-на други примероци) и ги потврдил недоумиците на научниците од 19 век. После, се се изветепери со тоа џипиересовите, али важно птиците мигираат. Ете, поучна приказна.

1467432_10153627764185512_1168097426_n.jpg

P.s Кој не ја изглеал, да ја изглеа. Најаката серија од Балканов! Сценава една од моите омилени у животу. Пука од симболика. Едни заминуваат на трибините, други ја продолжуваат битката на теренот:(

Кајгано
Стаи на обе ен : ) има рагби сс дундиња добри
јаоо цензурираоте
Прееска дели табланет, полсе Милан,колко никакфа утамкница
траеле да дааф Дортмунд, или Наполи
бриииј Кајгано зазбори се за лиу ш, дели како за покер а играмо табланет,скриена камера,брате либре
стаи побрзо на обе ен, а има и еротика на тевеиљадо hah

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom